Kryss mot Huge

Säsongens femte träningsmatch för IK Sätra och den tredje för min egen del slutade med ett kryss, 1-1 (1-0), hemma på Träffen mot IK Huges b-lag. Detta i en mycket bra genomkörare för vår del mot ett starkt lag. Förvisso var det alltså ett b-lag vi mötte, men man ska tänka på att Huge B kommer att spela i division 5 i år och att deras a-lag är ett topplag i trean.

Plus:
- Första halvlek då vi spelade mycket bra och hade ett tålmodigt passningsspel med en hel del boll inom laget

- Att vi skapade mycket chanser, såväl genom fina anfall med flertalet passningar som genom snabba omställningar efter lite rakare, längre bollar

- Defensiven som var tät, särskilt före paus då mittfältet skyddade oss i backlinjen på ett utmärkt sätt


Minus:
- Att vi tappade spelet efter paus och då slarvade bort för många passningar

- Att vi endast gjorde ett mål (dessutom på straff) på alla de chanserna vi hade


Sammanfattning:
En bra genomförd match sett till första 45 då vårt spel fungerade bra såväl offensivt som defensivt. Så länge så vi inte förivrade oss och hade tålamod i passningsspelet så såg det riktigt bra ut. Defensivt täppte vi till effektivt i stort sett hela matchen och släppte inte till särskilt många chanser. Inte heller i andra halvlek trots att Huge då hade klart mer boll och mer anfallsspel än oss. Positivt också att vi skapade så många chanser även efter paus trots att spelet inte stämde på samma sätt som i första halvlek.



För egen del gick det också bra. Tycker att hela backlinjen skötte sig klart godkänt och själv hann jag med några lyckade brytningar i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0