Genrep

Imorgon är det dags för säsongens sista träningsmatch för vår del i IK Sätra. Då tar vi oss an Brynäs IF U på Nynäs klockan 15.00 i genrepet inför nästa veckas seriestart. Det känns riktigt inspirerande nu och ska bli kul när serien drar igång nästa söndag hemma mot Jädraås.




. . . . . .

Mitt gamla NIK tog igår säsongens andra raka seger
i Smålandsfyran. 3-1 hemma mot Bergkvara AIF. Glädjande rapporter det och ännu mer glädjande att Emanuel "Manno" Andersson återvänder till NIK efter en kortare sejour i Blekingelaget Rödeby AIF. Därmed är förra säsongens bästa spelare tillika fjolårets ÖS-lirare inom lokalenfotbollen där hemma tillbaka i Nickebotröjan. Tur att man inte är kvar i NIK på ett sätt, hade inte blivit mycket speltid i a-laget där med tanke på den trupp som de har i år :)

Bojan gjorde vad han skulle igår - alltså mål. Kul att höra att korvgubben (Kalmargrillens ägare för er som inte vet) levererar i form av mål och bidrar till framgångarna. Då gör han sig ju också förtjänt av beröm i mina artiklar på hemsidan, så slipper man höra det tjatet som alltid blir när han inte nämns i matchreferaten... :)

http://nickeboik.com/fotboll/ - NIK-sidan


Jag och Bojan från i somras, efter 5-1 mot Blomstermåla IK.

. . . . . .

Solande på Noas balkong
nu, lite mat, Korsnäs-Hagaström på Träffen i eftermiddag och sedan myskväll med Karin.
Hyfsad lördag det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0