Fotbollsvår

Äntligen verkar våren ha gjort sitt riktiga intåg (ta i trä) och äntligen börjar det kännas att fotbollspremiären närmar sig. För det är förstås det som är det största vårtecknet av dem alla, eller? :)

Hursomhelst har jag passat på att njuta av såväl vädret som av fotbollen i helgen, en helg som verkligen har varit lugn och utan några viktiga saker överhuvudtaget. Inledde med en trevlig trubadurkväll på kåren. Ett mycket lyckat initiativ där Mange stod för en imponerande insats som trubadur. Dessutom hade han lagat grymt god tacopaj som gick åt som smör i solsken :) Minst fyra plus på en femgradig skala för helhetsintrycket av den kvällen.

I lördags blev det sedan fotboll i massor. Först KBK på Korsnäsvallen mot Forsbacka. De sistnämnda var verkligen usla och Korsnäs vann enkelt med 5-0. Därefter hem och äta lite innan jag begav mig mot Strömvallen för att se Huge-Heby. Framförallt för att se hur Brännström sköter sig i Huges backlinje numera. Svaret blev att han skötte sig bra, som vanligt ska tilläggas, och att Huge vann med 1-0.

Kvällen spenderades sedan på egen hand här hemma och söndagen var sedan en slöardag utan dess like. Fotboll, mer fotboll, lite hockey och ytterligare en del fotboll framför tv:n. Seger för MFF i den allsvenska premiären och avslutningen blev perfekt då Milan vann mot Lecce efter två mål på stopptid. 2-0 i en riktig rysare som jag innan läggdags sedan slängde ihop några artiklar om:

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=289960 - Omgångskrönika, Italiensidan

http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=289892 - Spelarbedömningarna Milan-Lecce

http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=289894 - Veckosammanfattning, Milansidan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0