Bedrövligt genrep...

...för egen del då det blev 90 minuters bänknötande när IK Sätra idag besegrade Brynäs IF U med 3-0 (1-0). Riktigt surt måste jag erkänna att bli bänkad, trodde på en startplats utan tvivel. Men nu skötte ju de som fick chansen i stället på ett klart godkänt sätt och vår seger var aldrig hotad. Brynäs var ingen värdemätare som till exempel Huge senast utan segern kunde mycket väl varit ett antal mål större.

2-0 före paus efter mål av Raeed och Lukas blev sedan 3-0 när inbytte Ädel stötte in trean elegant framspelad av Florén. Vi brände också massvis med chanser och borde ha vunnit större. Defensivt sattes Sätrabacklinjen inte på några större prov och klarade av att freda målet utan större problem.

Bäst i Sätra idag var enligt mig Thyberg som slet som en slav på mittfältet, vann mängder med boll och även fördelade passningarna på ett bra sätt.

Sämre för mig då som alltså inte fick en enda minuts speltid. Oroväckande med tanke på att premiären är nästa söndag och risken för att man då sitter på bänken även då uppenbarligen är stor.