"Vi ska absolut inte ut"

Har inte delgett er något om helgen kom jag på. Nu var den i och för sig inte särskilt innehållsrik (åtminstone inte på något positivt sätt), men några ord är ändå på sin plats.
 
Lördagen skulle ha innehållit en b-lagsmatch med KBK och ett besök på Måsberget för att se division 2-matchen mellan Brynäs och Syrianska. Nu blev det inget av med det då vår match blev flyttad och kasst väder fick mig att stanna hemma under eftermiddagen i stället för att bevittna Brynäsmatchen.

Dagen blev i stället en lång väntan på kvällens VM-kvalmatch mellan Albanien och Sverige. Planerna var att vi skulle se den hemma i Manges lägenhet. Noa och jag var dock lite skeptiska när vi satt här och drack kaffe en timme före avspark. Vi anade nämligen vad som komma skulle.

"Vi vet ju precis hur det blir. Det kommer vara förfest-stämning där, de kommer spela musik, Guitar Hero, grogga och vi kommer att få höra tjatet om att vi ska med ut från matchens första minut"  - så resonerade jag och Noa och stålsatte oss för att stå emot alla stundande övertalningsförsök.

"Vi ska absolut inte ut" var det sista vi sa till varann innan vi begav oss bort till Mange.

Men vi visste ju precis hur det skulle bli, som sagt. Minsann så satt vi där, blev bjudna på drinkar och sen var inställningen helt plötsligt att "ah, va fan, vi dra ut då".
Och visst gjorde vi det - något som såväl jag som Noa med facit i hand skulle ha låtit bli. Hade vi valt att kliva av efter förfesten. Då hade det varit slutet gott allting gott. För den var rolig. Men resten av kvällen blev långt ifrån bra.



Snillen spekulerar: Gson och jag.



För min del blev det en icke-favorit i repris. Samma visa som i slutet av våren när jag var på Hangloose senast. Inget roligt alls, känns ju så dumt att det ska bli så. Man ska inte bråka med den man tycker allra mest om av alla. Men kanske är det just för att jag tycker så bra om just dig som vi hamnar i tjafs i såna lägen.

Sammanfattningsvis, för att runda av, en minst sagt misslyckad kväll med anda ord.
Min vapendragare Noa var väl inte direkt heller han i toppform.

Men mer om den kvällen ska vi inte dra upp nu. I stället kör vi på Juventus-stuket silenzio stampa, dvs inga mer kommentarer :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0