Upp och ner-helg

Efter den underbara vinsten i fredags som innebär att hela den här veckan gäller något följde en helg som förde med sig såväl positiva som negativa saker. Upp och ner gick det minst sagt. Och här kommer en sammanfattning av den gångna helgen för min del.

. . . .

Fredagskvällen efter matchen gick åt till att bara inhämta all glädje och lättnad över segern, för att samtidigt förbereda sig någorlunda inför b-lagets match mot Hille som gick av stapeln under lördagseftermiddagen. Blev ingen rolig historia det, kanske inte helt oväntat heller... Vi avslutade nu säsongen på ett pinsamt sätt med en 11-3-förlust (!) på Hille IP. Inte mycket att säga om det direkt. För vad ska man säga? Deppade dock inte allt för mycket. För trots att vi släppte in ett pinsamt antal mål gick det faktiskt bra som högerback för min del. Kanske låter väldigt märkligt att säga det när laget har släppt in så många baljor, men det kunde ha gått klart mycket sämre för mig i alla fall.



Målrikt...

Ett assist framåt och två-tre räddade mål bakåt gjorde att jag åtminstone var godkänd. Hjälper ju förvisso inte när laget går så genomuselt som nu på slutet av säsongen i division 6, men ändå skönt för självförtroendet att inte göra bort sig utan tvärtom prestera någorlunda bra.

En hel del roliga sekvenser utspelade sig också framförallt under slutet av matchen. Domarna var en total katastrof och till slut gick såväl vi som Hillespelarna bara och skrattade och pratade med varandra om hur dåliga de var. Ingen koll alls hade de och man fick klaga hur mycket man ville också utan att ens riskera kort verkade som. Bentzer passade också på att visa sina målvaktskunskaper (han spelade ute för dagen) när han räddade öppet mål med händerna i slutet och tog sitt tredje röda kort för säsongen.

. . . .

Förlusten fick inget roligt efterspel för egen del då det visade sig att min mobil var borta när vi skulle hem. Helt säker på att jag hade den i bilen på väg till matchen, då jag pratade med Parre (som för övrigt var bra i målet trots alla insläppta) på vägen.

Därefter skulle jag lägga ner den i väskan i omklädningsrummet, var på telefonen var borta. Trodde den låg kvar i bilen men det visade det sig tyvärr sedan att den inte gjorde. Ingenstans fanns den trots ett febrilt letande och jag får nog inse att den är förlorad.

Riktigt tråkigt det. Inte för själva telefonen i sig (hade ändå en ny liggande som jag skulle börja använda) men för alla minnen som de sparade sms:en innebar. Tur i oturen är väl då att jag minns allt det viktiga ändå ochd dessutom har många andra minnen som påminner om den tiden och den personen. Så får gå ändå.




Ny telefon...

. . . .

Lördagskvällen blev dock plåster på såren. Det visade sig att det sällskap jag helst ville ha för kvällen hade tänkt samma sak och ville spendera några timmar tillsammans med mig :)

Så blev tv-titande, godisätande, tedrickande och pratande i fyra timmar i ett av Sätras mysiga radhus vilket förstås gladde. En bra avslutning på lördagen innan det var dags att röra sig hemåt i mörkret och krypa till sängs.

. . . .

Söndagen sprang sedan iväg. Chelsea-Man United bevittnades förstås här hemma tillsammans med det sedvanliga grabbgänget och därefter var det säsongsstart för Andra Avenyn. Samma sällskap som förgyllde lördagskvällen fanns då på plats hos mig innan helgen rundades av med Milan-Lazio. Satt fint med en trepoängare för Milan, och du hade ju positiv effekt vid 1-0-målet ;)

Somnade därefter ganska gott efter Milans 4-1-vinst även om helgen varit upp och ner som sagt...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0