Tungt, tyngre, tyngst

Usch, orkar knappt sammanfatta. Men ska göra det lite kort ändå.

En fullständigt usel helg fotbollsmässigt:
- KBK-förlust med a-laget mot Överhärde, seriejumbon i lördags
- b-lagsförlust i söndags
- förlust för MFF mot Halmstad
- förlust för Man Utd mot Liverpool
- förlust för Milan mot Genoa



Nästintill helt ur fyran nu med, så lördagen a-lagsförlust är helt klart den av ovan nämnda matcher som svider mest. Spelade från start och var kvar på planen i 90 minuter som vänsterback. Gick ganska bra för egen del, men hjälpte ju inte när vi fick stryk med 1-0 :(
Var tvungna att vinna egentligen och spelade ut dem, i alla fall hela andra halvlek. Men vi missade som vanligt en massa chanser. Hade vi fått 1-0 är jag helt övertygad om att vi hade vunnit. Nu kontrade de in segermålet med mindre än tio minuter kvar när vi hade gått ner på trebackslinje och satsade allt framåt i stället. 

Bra defensivt och klart bättre än dem spelmässigt, men till ingen nytta som sagt...Ett mirakel krävs nu för att vi ska klara kontraktet. För försöka avsluta snyggt i alla fall.

Precis alla resultat som kunde gå åt helvete gjorde det också den gångna helgen. Nattsvart med andra ord.
Speciellt då helgens fotbollsspelande och fotbollstittande gjorde att ingenting annat av värde hanns med. Men samtidigt är det väl trots allt lite av charmen, att man offrar en hel del för något man tycker om och på förhand inte vet om det är värt mödan.

Just nu är känslan dock den att det blir oerhört skönt när den här säsongen är över. Då kan man åtminstone börja ladda för en ny och börja hoppas igen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lär dig stödja några lag med karaktär istället?



2008-09-16 @ 22:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0