Solen gick upp igen

Det är snart onsdag men jag har egentligen inte kommit längre än till den senaste lördagen här i bloggen. En lördag som ni vet var riktigt tung och bitter. Den förde inte med sig annat än en stor besvikelse, tomhet och mental trötthet.

Nu är det som bekant så att solen går upp även de morgnar när det är som tyngst. En ny dag väntar även efter de dagar som har känts allra jävligast. Så även i söndags då jag vaknade upp till ytterligare en dag i mitt drygt 22-åriga liv.  Solen sken, vädret var fint men inte blev jag glad för det. Lördagsbesvikelsen satt i och just i söndags förmiddag omslöt alla motgångar mig och verkade göra ett gott försök att kväva alla försök till positiva tankar.

Dock skulle det visa sig att söndagen faktiskt ville mig väl till sist och hade en hel del positivt att erbjuda. Åtminstone när jag hade repat lite mod, för då blev i alla fall kvällen hellyckad.

Först blev det kikande på Andra Avenyn (en av få serier jag följer, förutom Serie A...), tedrickande och lite godisätande i perfekt sällskap (uttjatat kanske, men sällskapet går ju inte att klaga på :P).

Och därefter en av säsongens stora höjdpunkter i Serie A för min och många andras del: Milanoderbyt. Milan klev in, gjorde en kanonmatch och slog helt rättvist ärkerivalen Inter med 1-0. Ronaldinho tryckte in segermålet med en perfekt nick och hela Milanlaget stod för en imponerande insats. Snacka om att de här två sakerna räddade en i övrigt kass helg för min del :)



. . . .

Du får förresten se till att vara på plats hos mig nu på söndag kväll också. För du har positiv effekt på Milans resultat. Stanna precis som de två senaste söndagarna tio minuter in i matchen, sen kan du få gå hem om du vill ;) Fast egentligen skulle du inte gå själv då. Men om du utrustar dig med pepparsprayen så, eller musklerna ;)

. . . .

Skrapade för övrigt ihop det här om Milanvinsten för Svenska Fans räkning.
http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=256924

. . . .

Tandborstning och läggdags nu. Är egentligen inne på att skriva ett inlägg till, men får vänta tills imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0