She's a good girl...

http://www.youtube.com/watch?v=OPDIfLLhYV8
. . . . .

Veckan går vidare och snart är det helg igen. Det är sanslöst hur fort tiden går just nu tycker jag. Känns som att det nyss var måndag. Tiden springer iväg lite väl snabbt just nu för min smak. Läge att stanna upp och lugna ner sig lite.  Som nu till exempel, sitta här och kolla Parlamentet på youtube med en kopp kaffe :)

. . . . .

Man ska inte stressa ihjäl sig när man inte behöver. En ledig fredag ska tas tillvara. Hade ju skola igår och det är snart dags att börja jobba på terminens första hemtenta. Men ska nog gå bra det. Är faktiskt ganska motiverad för skolan nu och dessutom riktigt taggad för Svenska Fans-skrivandet, så ska se till att vara produktiv nu framöver :)

. . . . .

De senaste dagarna har precis som starten på veckan varit bra. Onsdagens segermatch gjorde att humöret var på topp den kvällen. När jag efter matchen dessutom fick frågan om en promenad med samma trevliga sällskap som i måndags så kunde ju kvällen inte ha blviit mycket bättre. Tack :)

Bra avslutning på onsdagen alltså och därefter en ganska bra skoldag igår. Lunch på stan med Sölle och träning på kvällen stod på programmet under resten av torsdagen.

. . . . .

Match ikväll, lite av sista chansen i division 4 för oss nu. Dags att äta snart, kanske ta en kort promenad och förbereda sig för KBK-Skutskär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0