Säsongens sista

Så sitter man här och har börjat ladda på allvar för sista gången den här säsongen. Jag hade förstås hellre förberett mig inför en betydelelös avslutande omgång för vår del, men som ni vet är det kniven på strupen som gäller för KBK idag. Det är inget att göra åt utan vi kan bara gå och försöka göra vårt. Sen får vi se hur långt det räcker.

"vi har ingenting att förlora,
och jag vet att det lönar sig att kämpa
ingenting har vi att förlora
och jag vet att det lönar sig att vänta"

Vet att det skrivs en del på diverse klubbforum inför dagens match. Men det känns meningslöst att läsa sånt då det ändå är vi på plan som kommer att spela roll för hur det slutar. Att läsa om hur motiverade SAIK kan tänkas vara, om att en del Sandvikensupportrar hellre ser att Årsunda hänger kvar i fyran och liknande ger mig inget. I stället håller jag mig ifrån den delen av internetvärlden och fokuserar bara på mitt eget. Samma med tidningen, ingen mening med att sitta och läsa om förutsättningar och spana in tabellen. Har inte gjort det alls, förutom efter den sköna vinsten senast, under nästan hela den tunga hösten faktiskt.

Nu gäller det, sista chansen och samtidigt sista gången som man laddar för match den här säsongen.
Själv gör jag det med följande låtar som sällskap:
Warriors of the world - Manowar
No easy way out - Rocky IV
Davaj Davaj - Dj Alligator
The Daydream - Comonova vs C-star

Plus ett antal passande "taggningslåtar" till och en del lite gladare låtar med, det gäller att försöka måla upp positiva bilder inför dagens match.

Hur det går återstår att se. Och som jag skrev inför förra veckans möte med NorrHam: om jag inte skriver något här om matchen efteråt så förstår ni hur det gick... Bara att hoppas på att jag skriver en hel uppsats i stället.

Laddning nu.






Kommentarer
Postat av: hk

hejarklacken kommer att vara på plats, så det finns en plan-b om det skulle skita sig...



det här fixar sig alltså hur som helst!



/hk

2008-09-27 @ 11:52:36
Postat av: Affe

ser fram emot stödet :)

2008-09-27 @ 12:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0