Några dagar i mitt liv

Vad har då hänt under de senaste dagarna?
Har ju bara nämnt fotbollen här men har förstås hunnit med lite annat än att bara träna nu i slutet av arbetsveckan.

Torsdagen spenderas till en början på högskolan. Hade föreläsning i medie- och kommunikationsvetenskap C. En innehållsrik och rolig sådan faktiskt. Har en go lärare där nu, en dam på 60 + skulle jag gissa som hela tiden har massvis att säga och som har en speciell men kul stil. Hennes overheadbilder var för övrigt fantastiska med tusen anteckningar och pilar som man inte förstod egentligen någonting av :)

Efter lektionen, som bara sträckte sig till klockan tolv, begav jag mig hemåt för att få i mig lite mat och jobba vidare med pedagogik-hemtentan. Gick väl sådär det får jag lov att säga då jag som vanligt hade svårt för att ta tag i det som verkligen behövde göras.

Gjorde dock inte så mycket då jag fick ett bättre alternativ på sysselsättning lite senare. Nämligen en promenad i det strålande vädret i alldeles lysande sällskap. Blev en mysig promenad med många skratt, som vanligt :)

Klippning väntade sen och nu är man korthårig så det förslår. Ganska skönt det. Därefter träning då som ni redan kunnat läsa om innan det var dags att runda av dagen.

Fredag så då idag och den gick till en början i lugnets, eller rättare slöhetens, tecken. Skulle färdigställa min hemtenta innan lunch var tanken men jag insåg ganska snart att det var dömt att misslyckas. Jobbade mig förvisso framåt men allt för sakta. Sen var det dags att bänka sig vid tv:n för att kolla på fria kanalen, lokalkanalen här i Gävle där skolorna och liknande sänder program ibland. En av "mina" gamla klasser på Borgis som jag hade under förra höstens praktik där hade sändning och det var ju inte utan att man var lite nyfiken på hur de skulle sköta sig. Nu skötte de sig helt utmärkt och gjorde ett väldigt bra program, så bara att berömma dem.

Efter det så tog jag tag i mitt liv: käkade gulaschsoppa, skrev klart hemtentan (kors i taket!), städade grundligt, diskade upp och slängde soporna. Hann även med att msn-snacka lite med en snygg ljudtekniker ;)

Kvällen har inte inneburit något speciellt utan har slöat med ett par kompisar och sitter här med funderingar på att sova snart. Skriver av mig lite och njuter av lugnet.

Rundar av med veckans i särklass skönaste klipp. Måste se filmen snart, synd att man inte har gjort det tidigare. För i alla fall det här är ju klockren:
http://www.youtube.com/watch?v=CnGgnq5RJvg&feature=related





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0