Höstkänslor

Hösten har verkligen kommit till Gävle. Kvällarna blir mörka så tidigt nu och temperaturen sjunker snabbt när eftermiddagen övergår till kväll. Det är egentligen otroligt vad fort tiden går, känns som att det nyss var sommar och det det var dags att åka hem till Småland, men nu är det redan slutet av september. Känns som att tiden går för fort nästan, men i slutändan verkar jag ändå hinna med det jag ska. I alla fall hittills. Klart med hemtentan i specialpedagogiken idag och än så länge har det funkat att läsa två kurser samtidigt. Har förvisso en hemtenta i mediekursen med, men det ska lösa sig det också.

Har kommit underfund med att jag gillar hösten. Boulognern och parken intill högskolan här är grymt fina nu när träden har skiftat färger och lyser upp vardagen. Dessutom har vädret varit härligt här senaste veckan. Soligt, fint, friskt. Höst när den är som bäst.

Tycker att hösten kan vara lika fin som våren, fast kanske på ett lite annat sätt. Man brukar ju tala om vårkänslor men samma känslor kan man väl drabbas av även på hösten. Det är kanske då de egentligen är som allra mest välkomna, för det är ju passande med något som värmer upp när kylan börjar göra sig påmind. Jag hade turen att få väldigt varma, starka "höstkänslor" förra hösten och de knuffade verkligen undan kylan då. Samma känslor sitter i även nu och de är fortfarande värmande i allra högsta även om en hel del har hänt sen dess.

. . . . .

Fick tips om den här behagliga, sköna låten av en kompis på msn nyss:
http://www.youtube.com/watch?v=0mURv7-rDpQ

Passar en sen fredagskväll i slutet av september.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0