Ensam hemma

Här sitter man, klockan närmar sig tolv och en "arbetsvecka" närmar sig likaså sitt slut. En ensam kväll det här, har bara mig själv som sällskap och jag måste säga att det är skönt att vara själv en afton som denna. Har blivit allt mer social beroende med tiden under min Gävlevistelse, vilket är positivt eftersom det till stor del beror på att man har fått så mycket nya vänner och bekantskaper här uppe. Men nån  gång ibland kan det vara skönt att vara helt utelämnad åt sig själv, sina egna tankar och kunna koppla bort allt annat.

Som ikväll. Har spenderat kvällen helt själv här hemma från att jag kom hem runt halv sju. Tacos, godis, tv-tittande, youtube och kaffe har stått på programmet. Samt en del nervös telefonkontakt med pappa som befann sig nere i Möreland där i Smålandsskogarna då NIK spelade borta ikväll. Nervös väntan på slutsignalen men 3-1 till sist och en ny trea piggade upp stämningen även här på Pinnmovägen 8.

Annars då? Jo, det vanliga: skola och fotboll. Var i skolan under förmiddan igår och tränade sedan fotboll på kvällen. En hygglig träning inför morgondagens match, den absolut sista chansen för oss att klara kontraktet i fyran.

I övrigt promenad och tedrickande/tv-kollande med Karin igår och fika med Koller samt hans kompis Elin på Java i eftermiddags. Trevligt både igår och idag.

Nu förgyller lite youtube-kikande kvällen. Snart läggdags. Sitter och msn-konverserar med Parre och Koller med, men de konversationerna håller på att spåra ur så kanske bäst att lämna in för idag :)

Gonatt på er!



Kommentarer
Postat av: fredrik med charmen

Trevlig blogg du har kungen : )

2008-09-15 @ 14:04:20
Postat av: Anonym

man tackar grabben :)

2008-09-16 @ 21:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0