Tidsflykt och likheter

Det känns verkligen som att tiden flyr sin väg, eller är det jag som flyr från tiden?
Jag vet inte riktigt, blir inte klokt på det.
Men fort går timmarna, dagarna, veckorna - ja åren också.
Knappt man hinner med sig själv stundtals.

. . . . .

Snart är ännu en vecka till ända. Innan den ens började känns det som. Den här har haft många likheter med den förra. Allting följer ett mönster som inte verkar ändras allt för mycket just nu. Skola, träning, fotboll, kompisar och en del myskvällar i bra sällskap står vecka efter vecka på schemat och så rullar det på.

Måndag:
Vi (jag, Parre, Christian och Bentzer) inledde veckan med träning i måndags. Tyvärr bara gymmande i 1.5 timme då hallen var upptagen. Vi hann med att köra några omgångar gris innan ett gäng innebandykillar kom och tog vår plats. Ingen mer fotboll därmed utan bara ner i gymmet igen och pumpa lite innan man ganska nöjd kunde avsluta dagens pass med ett välförtjänt bastubad.

Tisdag:
I tisdags drabbades jag veckans överraskning utanför högskolan. Fyllde på luft i däcken från pumparna man kan använda på skolan, men missbedömde tydligen dess kraft en aning. Fick i för mycket luft, åtminstone i framdäcket, skulle det visa sig. Cyklade några hundra meter, stannade för att prata med några jag kände och när vi stod där så stördes lugnet helt plötsligt av en rejält högljud smäll. Vad hade hänt? Vad exploderade? Jo, mitt framdäck på cykeln. Lagom nöjd jag var när jag knallade hemåt med en demolerad cykelslang och en icke cykelbar cykel...

Resten av dagen blev dock bättre som tur var. Passade på att ta en löparrunda uppe i spåren intill Läkerolen då det inte blev någon Tvätten-träning med grabbarna. Skönt att röra på sig. Därefter blev det som så många gånger förr Andra Avenyn-mys med Karin. Synd bara att jag missade Fia med tio minuter, hade varit kul att träffa henne och förhoppningsvis få ett bättre intryck än det jag fick den första och hittills enda gången vi har träffats ;)

Onsdag:
Skola igen, andra seminariet på två dagar. Måste säga att jag var förvånansvärt påläst till båda och klarade mig helskinnad undan dem. Ganska intressanta seminarier också så var inte bortkastat på något sätt. Särskilt nyttigt inför den C-uppsats som snart ska skrivas i mediekursen.

På väg hem från skolan tänkte jag kika förbi Karin och se hur hon mådde. Blev först en promenad i hennes sällskap och därefter en hel eftermiddag på Fältspatvägen. Vi var faktiskt riktigt flitiga båda två och pluggade i ett par timmar. Fick mer gjort skolmässigt hos henne än vad jag hade fått om jag gått hem och försökt plugga, något som egentligen var tanken. Efter pluggandet kikade vi lite på tv, snackade och sen blev jag rejält bortskämd av familjen då jag i det närmaste tvingades stanna kvar och äta middag med dem ;)

Synd att tacka nej då när det bjuds och mätt och nöjd kom jag till slut hem hit runt halv åtta. Gjorde sen inte särskilt mycket utan packade ihop butiken framåt kvällen och somnade för att vakna upp rejält trött och seg till en ny dag.

. . . . .

http://www.youtube.com/watch?v=qw-J8kC5DHo
- bäst just nu

"I'm not...broke I'm just a broken hearted man,
I know it makes no sense, but what else can I do,
How can I move on when I'm still in love with you...

Cause if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street."




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0