Ny bra helg

Efter ett antal tunga fotbollshelger under hösten har jag nu upplevt två lyckade veckoslut efter varandra. Förra helgen bestod av mys,  massa sport och lite fest. Den här innehöll träning, bastu, VM-kvalfotboll, kul sällskap, en utekväll och en del mysande även nu.

Fredagskvällen har jag redan delgett er här i bloggen. Efter den tränings- och bastukvällen väntade en till en början lugn lördag. Gjorde inte mycket mer än att besöka vår kära stadskärna med Gson och spatsera omkring lite bland butikerna.

Efter det var det dags att ta sig hem och börja styra upp inför kvällen. VM-kvalfotboll mellan Sverige och Portugal vankades ju och för egen del innebar det att jag skulle ut till Valbo för att se matchen. Detta i sällskap med Augustsson, Byman, Robin och Simon. Ett suveränt gäng det och en riktigt rolig vistelse där ute blev det. Augustsson, som var kvällens värd, hade ordnat det riktigt fint och fotboll, chips, öl, kaffe och kladdkaka avnjöts under aftonen. Vi avlägsnade oss sedan och begav oss mot stan, men Augustsson som hade match dagen efter fick stanna hemma :)



Kan det bli snyggare än så här? ;)

Hangloose var målet när vi gav oss iväg i taxin och en lyckad kväll skulle bli ännu bättre. Var mycket folk, träffade en del goa lirare i form av bland andra Mange och Bentzer, några andra lagkamrater och andra profiler.

Själv var jag ärligt talat lite skeptisk före besöket på Hangloose.  De senaste gångerna jag har varit där har det slutat med gräl och bråk med en person som betyder så oerhört mycket för mig. Och samma fina person var där i lördags. Men den här gången blev det långt ifrån något bråkande. Tvärtom blev det en perfekt kväll på Hangloose, dans till Bumbibjörnarna-låten med den sötaste bumbin som finns, en mysig promenad hem i natten och ett lika mysigt uppvaknande på söndagsmorgonen :)




En riktigt lyckad helg med andra ord :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0