Mycket lyckad helg

Hektiska dagar just nu i mitt liv och därför har bloggandet blivit lite släpande. Nu behöver man ju i och för sig inte slänga in tre inlägg om dagen som vissa bloggnördar men ändå, skrivas ska det när man har tagit sig för att dra igång en blogg.

En mycket lyckad helg är över för den här gången. Flera roliga saker hann jag vara med om och det började redan under fredagseftermiddagen. Vid lunchtid ringde telefonen och föga överraskande var det Bentzer. Vår målvakt och nära vän var sugen på en fika på stan och visst hängde jag med på det. Mange fanns även han med när vi slog oss ner på Java för att inta några utsökta mackor och lite kaffe. Blev en hel del fotbollssnack om säsongen som gått och om vad som komma skall innan vi lämnade stället.

Hängde med Mange och mötte uppe en Eskilstunapolare till honom vid stationen och hann även med en vända med de två till bolaget i Valbo innan det var dags att styra upp kvällen lite.

. . . . .

Blev en strålande fredagskväll i det fina sällskap jag ofta nämner här i bloggen. Synd att klaga då minst sagt. Tänk så mycket bra folk man omger sig med här, särskilt vissa envisa men söta bumbibjörnar ;)

TV-tittande, mysande, tedrickande, godisätande och prat gjorde att timmarna gick snabbt. Passade även på att dominera framför Singing Bee, nästan smått generande när jag prickade in dansbandstexterna också. Blev sedan även mysigt uppvaknande och väldigt god frukost på lördagsmorgonen. Synd att klaga, som sagt :)

"hade Affe druckit eller?" :)




. . . . .

Efter den fina fredagskvällen och den likaså lyckade starten på lördagen väntade en riktig sportdag. Först begav jag mig till Strömvallen, dock utan att få med mig några av kompisarna här, för att se GIF-Ljungskile. Hade förväntat mig en ganska dålig match, ett oavgjort resultat, halvtaskigt väder och kalla fötter. Och jag fick se en ganska dålig match som slutade oavgjort, vädret var höstkyligt och fötterna mina frös. Skönt ändå när det för en gång skull blir precis som man hade trott.

Därefter var det snabba bud hem till Sätra och upp till Läkerolen. Brynäs-Linköping, toppmöte i elitseriehockeyn och grym stämning. Fullsatt och ett härligt tryck i hallen. Hamnade på LHC-klackens sektion då Gson är en östgötsk pojk och LHC:are i själen. Även Noa och Andy fanns på plats på samma läktarsektion och för ett par timmar var man faktiskt LHC-supporter så det skrek om det. Vi höll låda rejält och stod för en stabil insats :)

Stryk för Linköping med 2-0 i en strålande match men vi hade kul ändå. Kanske framförallt i pausen när vi stod i baren och sjöng LHC-ramsor :)



Planer på en tripp ner till Södertälje den 30:e oktober började också smidas. VI får se vad det blir av det hela.

"...torsk med 11-2, klarar oss ändå, Brynäs vill att Cluben åker ur"

. . . . .

Lite öldrickande och hemmafest hos en klasskompis till Noa här i Sätra efter hockeyn. Trevligt folk där som jag aldrig hade träffat förut och vi gjorde rätt som stannade i stället för att dra in till stan och krogen. Hem ganska tidigt, strax före ett och en skön natts sömn väntade.

. . . . .

Söndagen medförde kortfattat en lunch på Peggys med Noa, ett ICA-besök med samma Halmstadspojk, en nougatstöld som vi talar tyst om och därefter samma trevliga sällskap som under fredagskvällen. Andra Avenyn och mer te fick avsluta den bästa helgen på länge :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0