I väntans tider

Ja, i såna befinner jag mig just nu då jag sitter här och inväntar samtal. Mange ska nämligen ringa och tala om när han vill att jag ska agera fyllechaffis och hämta honom med flera vid kåren. Mellan 24-01 någon gång sa han, men skulle inte bli förvånad om det blir närmare 02 :)

Får passa på att borsta tänderna och blogga så länge. Passar därmed bra med en sammanfattning av veckan så här långt.

Måndag:
Fotbollsträning igen. Passade utmärkt att träna ett lätt pass efter helgens tunga uttåg ur division fyra. Hade känts riktigt surt att bara avsluta säsongen direkt efter lördagsmatchen. Nu tränade vi i stället och även om vi inte var många där, något man heller inte kunde ha förväntat sig nu när det inte är "obligatorisk", så var det riktigt kul. Fotbolls-tennis med många skratt och mycket tjabbande, skottövningar och straffturneringar ägnade vi oss åt. Blev en del vackra volleymål och sedan slog vi in en hel drös med säkra straffar. Kul att träffas och bara träna avslappat nu, för att försöka jobba vidare och glömma säsongen 2008 så snabbt som möjligt.

Brännström och jag bestämde oss för att avsluta vår interna skytteligatävling också i samband med att årets säsong är färdigspelad. 14-12 till honom och jag får erkänna mig besegrad. Andra raka nederlaget då han vann inomhustävlingen på försäsongen klart också. Får jaga revansch nu.

Vi drog också igång en ny då den nya säsongen mer eller mindre kan sägas ha startat redan. Är ju numera en året runt-sport fotbollen, man hinner inte mer än spela färdigt den nuvarande säsongen förrän förberedelserna och planeringen för nästa är igång.

Hursomhelst bestämde vi oss för att exkludera straffarna i tävlingen då vi rullade in ett stort antal sådana var. Tror jag slog in åtta i rad och följde upp med ytterligare fem, Brännström i sin tur satte nästan lika många. I alla fall räknar vi nu endast målen från skottövningen, något som gör att jag för tillfället leder med 4-2...

. . . . .

Tisdag:
Skola på förmiddagen och medie- och kommunikatonsvetenskap C stod på schemat. Tyvärr krockar numera en hel del föreläsningar inom den kursen med specialpedagogiken, så kanske måste hoppa den sistnämnda. Men ska försöka klara ut det. Måste inte ha mer än mediekursen i och för sig, men vore kul att klara den andra också.

Lite plugg på eftermiddagen och därefter ett oplanerat besök i badmintonhallen för dubbelspel med Gson, Mange och Noa. Inget som jag hade räknat med men när de behövde en spelare till ställde jag upp. Kul det med en timmes motion och trots att man sög spelmässigt så gav det mersmak.

Kvällen bjöd sedan på en mysig promenad i höstmörket tillsammans med Karin. Som vanligt trevligt, roligt och kul att småkaxa lite :)

Ett Skånederby som jag helst glömmer avslutade dagen. MFF spelade långa stunder klart bättre än Helsingborg och hade varit värda en seger, men den usla säsongen fortsätter och fjärde raka förlusten var väl egentligen inte så överraskande...

. . . . .

Onsdag:
Idag har jag varit ledig men pluggat någorlunda flitigt. I alla fall har jag kommit igång med hemtentan i mediekursen och läst på en del till den. Dessutom har jag fixat lite administrativt Svenska Fans-jobb och handlat, så en del nytta har jag i alla fall fått gjord.

Har dessutom spenderat ett par timmar på Korsnäskorpens gym, ett ställe vi faktiskt besökte även efter fotbollsträningen i måndags. Jag, Parre och Bentzer (även om han begav sig därifrån efter en timme) tränade på riktigt bra. "Kvastövningen" var en ny jobb och givande grej Parre lärde mig och efter tio avslutande vändor med jämfotahopp i trappen unnade vi oss lite bastubadande också.

. . . . .

Sammanfattningsvis en ganska nyttig och bra vecka hittills.

Ska iväg på kvällens andra "hämta festprissar vid Kåren-resa" nu innan sängen väntar. Skola, träning och Andra Avenyn på nytt i fint sällskap är det som gäller imorgon.

Gonatt!


Kommentarer
Postat av: Hallman

Ja ibland gar man o vantar utan att man vet varfor, livet ar en enda lang vantan. Nae skojja bara, d lat ju som om ja va na jehovas eller liknande:)!



Stabil blogg du har, du vet va jag menar:)

2008-10-03 @ 20:25:09
Postat av: Affe

haha lät som ett citat taget från en av våra efter krogen-kvällar förra hösten :)



såna måste vi ha sen när du kommer hem. saknar dig nästan lite ;)



ta hand om dig där borta grabben!

2008-10-07 @ 00:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0