Fussball

Är väl medveten om att halten av fotboll här är hög vid det här laget, men det får ni ta då fotbollen som sagt spelar en ganska stor roll i undertecknads liv. Kunde inte hålla mig utan skriver ner några rader till om denna fantastiska sport.  

Just nu är det visserligen lågsäsong för oss i KBK då träningen har uppehåll i ytterligare ett par veckor, men därmed inte sagt att det är dött på fotbollsfronten. Tvärtom händer det en del även nu. Bland annat har vi fått klart med en ny tränare. Något som det gick att läsa om i GD dagen efter den "officiella" presentationen.
http://arbetarbladet.se/sport/fotboll/1.161763



Dessutom är det "silly season" och visst florerar det en del rykten. Själv är man iskall på marknaden men en del lagkamrater sägs ligga högt upp på en del Gästrikeklubbars önskelistor. Återstår att se vad som händer under de närmaste månaderna. Det ska också bli väldigt intressant att se vad vi har för trupp när träningen drar igång den 2:a november. En del spelare sägs vara på ingång men vet inga namn eller något om vilken kvalité de kan tänkas hålla. Ska bli intressant som sagt.

Ingen lagträning för närvarande alltså men inte ligger vi på latsidan för det. I alla fall inte jag, Parre, Bentzer, Mange eller Christian. Mycket tränande på "Tvätten" nu. Innefotboll och gym i massor är det som gäller nu. Tränade på ordentligt förra veckan och inledde den här veckan inleddes med träning i måndags. Igår blev det löparspåret för min del då vi aldrig tog oss till "Tvätten" och ikväll har det varit ledigt.

Får bli löparspåret imorgon igen och skridskor på lördag. Sen blir det Småland en vecka och förhoppningsvis lite träning där. Kan behövas för den här chokladslukande och godisälskande kroppen...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0