Fredagssammanfattning

Så var det redan helg igen - detta efter en fredag i lugnets tecken. Tänkte sammanfatta gårdagen någorlunda kort här för att för en gång skull inte skriva en hel roman här.

Var ledig igår så kunde gott ligga kvar, sträcka lite på mig i sängen och konstatera att det är bra skönt att inte gå till skolan. Därefter slöades förmiddagen igenom utan att jag gjorde många knop. Tidsjö hörde av sig runt elva och frågade om lunchsällskap. Sagt och gjort, drog till Nian och käkade en rejäl husmanslunch vid tolvtiden. Satt och tjatade lite innan vi skiljdes åt och jag tog en tur på stan.

Brukar ganska sällan shoppa men passade på att inhandlade ett par t-shirtar och en långärmad på KappAhl inne på Nian. Måste ju leva upp till myten som snål smålänning och slå till när det är "ta tre, betala för två"... ;)

Nöjd med mina inköp tog jag mig sedan hemåt för att äta lite och invänta kvällens träningspass/bastubadande med grabbarna. Jag, Gson, Mange, Bentzer och hans polare Kassen drog till "Tvätten", spelade två mot två i en dryg timme och rundade av med bastubadande och lite öldrickande.

En lagom slapp och bra fredag således.

. . . .

Måste förresten erkänna att jag inte är så lite nöjd över allt beröm som har vält in efter min krönika:
http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=258861

Speciellt kul när en Intersupporter skriver så här om den:
"Angående krönikan: En lillebror inom oss av Fredrik Alfredsson.

Läste den idag, min flickvän kom plötsligt in i rummet men bad henne lämna mig i fred med motiveringen: "Kan du gå ut igen, jag läser en av de mest välskrivna krönikorna på jävligt länge inne på SF".

Med andra ord vill jag säga: Mycket, mycket bra krönika, Fredrik Alfredsson."

Allra störst är kanske egentligen den här kommentaren från min gode vän John John:
"Läste din krönika och som du vet går superlativer och jag inte direkt ihop. Så det tar emot att säga att den var helt okej."
:)

. . . .

Nog med självgodhet nu, även om man faktiskt är förtjänt av det ibland. Dags att skriva lite mer och även ta sig en tur till ICA.

Avslutningsvis: Operation Mule ska inledas. Inga mer kommentarer till detta dock.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0