When he gets the ball...

...he scores a goal! Andy, Andy Cole!
 
Det var träning med KBK igårkväll och med oss som sällskap hade Mange och jag fått Andy och Gson. De båda var sugna på att visa upp sina fotbollskunskaper i hopp om ett kontrakt med någon klubb klart högre upp i seriesystemet än KBK. Eller åtminstone ville de röra lite på dököttet, lira lite boll igen och minnas tillbaka till svunna tider då de båda var fruktade anfallare i Småland respektive Östergötland.

Vad de kanske inte riktigt hade väntat sig var att en ganska stor del av träningen skulle bestå av fys. Inte det roligaste kanske men såväl vi gamla KBK:are som våra Sätravänner slet på bra och stod för en förtjänstfull insats när mister Nordh basade över fysövningarna.

När väl spelet kom igång inledde Gson och jag, som var stationerade i det röda laget, lite darrigt och det märktes att fysen hade satt sig i benen. Andy däremot var het som ett strykgärn i motståndarlaget och stänkte in några mål. Ödmjuk som den gode smålänningen är hävdade han efteråt att han bara gjorde ett, men minst ett par mål och något assist noterades han för.

Röda laget spelade dock upp sig efter hand och Gson slet som ett djur i anfallet. Stor, stark och svår att ta bollen av samt med ett närkampsspel hämtat från den gamle Blackburn- och Celtichjälten Chris Sutton. Själv gjorde jag så gott jag kunde i de defensiva leden och efter den usla starten blev åtminstone försvarsspelet från min sida ganska hyggligt.

Stryk fick vi dock och Brännström gick upp i ledning med 3-1 i vår interna skytteliga. I och för sig mest beroende på vi var på samma lag. Jag tog ju förstås det defensiva ansvaret som den lagspelare jag är och lät Brännström agera mer i offensiven...

Om vi får se mer av Andy och Gson på KBK-träningarna framöver återstår att se, men ett helt klart godkänt intryck gjorde slanen :)



Gson, nej förlåt Chris Sutton, jublar





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0