Vi bunkrar upp

Igår begav jag, Mange, Noa och Pahlin oss till ICA Maxi för att handla. Tanken var inte direkt att storhandla (förutom för Pahlin hade en handlarnota lång som en uppsats, skriven av hans flickvän bör tilläggas) men det skulle visa sig att det skulle bli mer än så. För när vi väl kunde summera eftermiddagens gärningar hade vi besökt såväl ICA Maxi under en bra stund  som Willys på hemvägen. Handlat var knappast rätt ord för att beskriva vad vi hade gjort, utan snarare kan man säga att vi hade bunkrat upp som om krig och ransonering vore nära förestående.

För egen del skrapade jag ihop tre överfulla kassar med mat, Mange hade åtminstone fyra-fem, Noa plockade med sig sex välfyllda kassar hem och Pahlin, vars lista tog sin tid att klara av, var inte heller tomhänt när vi släppte av honom på Söder.


Resultatet av fredagens Maxi- och Willysbesök :)

Dagens roligaste inträffade på Willys. Pahlin, jag och Mange var inne för att komplettera vårt Maxi-handlande lite och jag ställde mig vid vår vagn - trodde jag. I den låg bland annat ett par brödkakor. Jag tyckte att brödet såg gott ut, böjde mig ner för att titta vad det var för sort samtidigt som jag ut i luften ställde frågan "vem ska köpa sånt här gott bröd?". Bakom mig hör jag då en kvinnlig röst svara: "Det ska jag!". Några förvirrade sekunder senare inser jag att vagnen som jag står och håller i, samtidigt som Mange är på väg att lägga ner ett par saker i den, inte alls är vår. Den som däremot var vår travade Pahlin runt med en bit bort i affären :)

Efter vår utflykt blev det sedan några ganska hektiska timmar innan det var dags att dra ner på tempot och avsluta fredagen med en myskväll som verkligen var bra. Samma sällskap som vanligt (som det ska vara :P) och det "vanliga" stod på menyn i form av te, godis, tv-tittande och mys. Synd att klaga som jag brukar säga :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0