Snöig måndag

Så var det måndag på nytt och en ny vecka har sakta men säkert tagit fart. Eller fart var kanske att ta i, går på sparlåga än så länge och blickar ut över ett snöigt Gävle. Det snöar rejält nu och har kommit en hel del, så skönt att man kan sitta här och inte behöver gå ut idag.

Ska på allvar ta tag i medieuppsatsen den här veckan. Känns som att jag har ganska bra idéer om vad som ska skrivas och att det kommer att gå fint när jag väl sätter igång ordentligt. Ska börja nu efter lunch och se vart det leder.

Hittills har det blivit en del Svenska Fans-fixande. 2-2 mot Torino igår var inte direkt vad man hade hoppats på men skriva ska man ju i alla fall. Har fått ner det här än så länge idag:
http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=266979




. . . . . . .

Milans poängmiss var egentligen
det enda negativa med helgen. Efter den fina starten tack vare en mys fredagskväll och lördagsmorgon rullade det mesta på. Var lugnt och skönt men samtidigt roligt och sammanfattningsvis går det inte att säga annat än att helgen var lyckad.

Lördagen innehöll som vanligt en del fotbollstittande under eftermiddagen. Därefter spenderades kvällen på egen hand för min del här hemma med lite mer fotboll, datorn, en Beck-film och allmänt skönt slöande. Såna kvällar är fina de också ibland.

Gårdagen hade träning som en punkt på schemat. Fys- och lite bollträning på Tvätten var det som gällde för oss KBK-spelare. Nio stycken makade sig till träningen den här gången och det var ju inte någon imponerande siffra, men de som var där stod i alla fall för en bra träning. Efter en del fys i gymmet och lite bollövningar uppe i hallen väntade spel och det var skönt att vara i ett vinnande lag den här gången. Jag, Brännström och Christian bildade en stabil trio som endast föll i en av de åtta matcherna vi spelade. Var ganska högt tempo och massvis med närkamper så blev en givande träning trots att vi återigen var för få där. Ledigt till torsdag nu och får bli något gympass på egen hand i början av veckan.

Helgen rundades sedan av på sedvanligt vis med Andra Avenyn-mys och fotboll. Det förstnämnda får ses som bäst då Milans insats inte gav några större avtryck den här gången, men synd att klaga över något en kväll som den igår :)

. . . . . . . 

Ett stort plus
under söndagskvällen var för övrigt en flaska svart vinbärssaft ;)

. . . . . . .

Dags att göra lite nytta igen.
Mat och senare plugg innan kvällen närmar sig.
På återseende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0