Slagsmål och bra betyg

En strålande torsdag så här långt för min del. Vädret är lysande, solen skiner, det är kallt men ändå friskt och skönt och morgonen innebar en promenad i sällska med Karin på väg till skolan.  Bra start på dagen det och därefter har det fortsatt att rulla på.

. . . . .

Har haft lektion där vi har pratat om åtgärdsprogram och om hur man kan jobba med barn som behöver extra stöd i skolan. Riktigt intressant och givande faktiskt. Kursen är nyttig över lag och har gett mig mycket hittills.

Fick B i betyg även på vår andra individuella examinerande uppgift i specialpedagogiken (hade det på hemtentan också)som vi fick tillbaka idag . Var en ganska stor uppgift där vi skulle skapa tre egna fall, beskriva tre olika elever och hitta på olika problem som läs- och skrivsvårigheter, ADHD och så vidare och därefter skriva vilka mål man inom skolan vill uppnå för dem, vilka åtgärder som ska användas och hur man ska jobba för att uppnå målen. Kul att den också gick bra. Dessutom har ju våra gruppredovisningar som varit examinerande, och övriga uppgifter också för den delen, funkat fint så ligger väl framme i den kursen nu.

. . . . .

http://gd.se/nyheter/blaljus/1.244924
 - det där hände på nedervåningen inne på 24:an igår runt halv tolv-snåret på kvällen, där Noa och Gson bor. Såg inte fint ut i trappuppgången sen, ganska blodigt. Blodstänk på väggarna och fläckar här och var. Riktigt otäckt. Vi var ju i huset samtidigt, så ren tur att vi inte var på väg ner över till mig (som vi senare skulle) när de rök ihop.  Låg en blodig sjukhushandduk utanför en lägenhetsdörr och var blod på väggen intill i trappen också, mindre trevligt som sagt. Sånt besök slipper vi helst i framtiden.

. . . . .

Dags att runda av för mat nu och därefter står räning med KBK på schemat när det drar ihop sig till kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0