Rennes FC blickar mot Hälsingland?

En tämligen innehållslös dag i herr Alfredssons dag idag och därmed passar jag på att slänga in ett hett rykte i stället för att dra upp meningslös information om min onsdag.

Igår nämndes det i silly season-specialen att Andreas "Mygget" Karlsson kan tänkas vara hett stoff på transfermarknaden. Kommentarer i bloggen lät inte vänta på sig och ganska snart efter inläggets publicering gick det bland annat att läsa följande skrivet av folk i Karlssons närhet:
"Däremot påpekar Karlsson att dörren inte är stängd och skulle Hanssons arbetsgivare vara intresserad av Karlssons tjänster finns det alltid tid för en dialog."

Visst är det då lite märkligt att det dagen efter, alltså idag onsdag, i Sportbladet dyker upp uppgifter som gör gällande att just Petter Hansson kan vara på väg att flytta hem till Sverige och Halmstad? Det skulle ju nämligen innebära att hans franska klubb Rennes är i behov av en ersättare. Kan det i så fall vara så att den franska klubbens representanter redan har vänt blickarna mot Hälsingland och en viss försvarare som kallas "Mygget"?

Denne omtalade back sägs för övrigt bland annat ha plockat bort förre GIF-spelaren Johan Oremo (numera i Djurgården som bekant) i ett par heta drabbningar några år tillbaka i tiden. Därmed anser sig enligt uppgifterna Karlsson vara redo för större utmaningar än spel i den allsvenska där hans "offer" Oremo numera harvar runt.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0