Kall onsdag

Höstkylan har verkligen nått Gävle. Kylan biter i kroppen och fingrarna förfryser.
Mörkt är det också...

. . . . . . .

Skola för tredje dagen i rad idag - snart är man nog utbränd. Hade sista medielektionen före jul idag, nu väntar uppsatsskrivande och pluggande på egen hand framöver. Gott att kunna sätta igång med den ordentligt nu. Dessutom har jag ju specialpedagogiken som innebär några lektioner varje vecka.

. . . . . . .

Måste beröma mig själv för min flitighet återigen. Kunde nämligen ha sovit och slöat bort hela förmiddagen då skolan inte var förrän efter lunch, men i stället passade jag på att hänga med Noa och några av hans klasskompisar till simhallen. Blev en del simtränande innan vi unnade oss en stunds bubbelpoolande och bastande.

Efter att ha spenderat ett par timmar på Fjärran drog hela gänget vidare in till stan och åt lunch på Nian. Satt fint det och efter lite småsnack och en kort runda på stan fick jag lov att dra vidare till skolan.

Var inte hemma förrän femtiden sen och då väntade träning på Sätras gym, Hulkboden, igen. Den här gången var mina träningskompanjoner från tidigare i veckan utbytta mot två andra slan. Dessa två i form av Noa och Lundberg. Den sistnämnde en ny bekantskap som även kan komma att nämnas som Olsson här framöver (förklaring till det dyker upp senare).

. . . . . . .

Riktigt skönt att hålla igång träningen. Fotbollen är igång igen och imorgon väntar min första träning under den nye tränaren. Missade söndagspasset då jag ju satt på tåget upp hit, men imorgon blir det allvar då vi ska ha beep-test. Är dock inte orolig för var jag står konditionsmässigt.

. . . . . . .

http://www.svenskafans.com/italien/artikel.asp?id=263690 - drog ihop ytterligare en Svenska Fans-artikel idag

. . . . . . .

Har förresten tankat ner FM 2009-demot nu.
Lär med andra ord inte bli mycket vettigt gjort de närmaste dagarna :)

. . . . . . .

Veckans visdomsord:
"Man ska alltid börja någonting nytt med en paus" - Gson under det obligatoriska kaffedrickandet på gymmet innan träningen

. . . . . . .

Läggdags nu i allra högsta grad. Skola imorgon och upp strax efter sju.
Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0