Innebandyspecial

I eftermiddags gjorde min polare (kanske kryddade lite där, men vi har ju i alla fall träffats) Henrik "Henke" Larsson innebandycomeback när han direkt klev in i elitserielaget FC Helsingborg i matchen mot Jönköping. Han skötte sig tydligen ganska bra (såg inte så mycket av matchen) och var med om vändningen när Helsingborg till slut nådde 6-6 efter full tid och därefter vann i sudden.

"Henkes" innebandybakgrund har blivit omtalad och känd de senaste veckorna tack vare medierna, men vad många däremot inte känner till är att även jag har stänkt dit några innebandybaljor en gång i tiden. Jag var kanske inte på samma nivå som "Henke" och co som numera glider runt i plasthockeyelitserien, men ack så vass jag var en gång när vi hade skolturnering på mellanstadiet. Vill minnas att jag nådde en andraplats i skytteligan, endast besegrad av min lagkamrat (vi spelade förstås hem hela turneringen vårt lag) Johan Wittberg som numera öser in poäng i division 2-laget CL 98 och dessutom har varit iväg en runda i Schweiz och lirat. Så visst var man talangfull ;)

Nu blev det ju ingen framgångsrik innebandykarriär. Inte någon framgångsrik fotbolls- eller pingiskarriär heller för den delen. Men nu när det inte har blivit någon elitidrottsman av mig utan jag har lite tid över ibland (i stället för att resa land och rike runt och spela matcher menar jag) så går det ju alltid att roa sig med att blogga och åtmintone få det att låta som att det fanns potential hos mig :)



Vi kunde ha haft ganska lika karriärer han och jag... ;)
(Henke tänker "fan, du kan nog bli något du också" här)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0