Ingen träning - men väl lite rykten

Det blev tyvärr ingen träning ikväll då Träffens IP inte hade hunnit värmas upp och därmed inte var nog snöfri när det drog ihop sig till kvällsträning. Tråkigt det då jag var riktigt sugen på att träna. Men inget att göra åt den saken utan bara att hoppas på bättre väder nästa gång.

Kvällen har spenderats med FM 2009 i stället och mitt i spelivern dök lite transferrykten från den "riktiga" fotbollsvärlden upp. Ska delge er dem och fortsätta lite med ett "silly season-tema" här framöver om det börjar ryktas kring något intressant.

Andreas "Gson" Gustavsson och Andreas "Andy" Lindgren sägs ha fått upp ångan rejält och kan vara aktuella för en fotbollscomeback efter kvällens träningspass på Tvätten (där alltså undertecknad inte var då jag egentligen skulle ha tränat på Träffens IP som sagt). Kan de möjligtvis inom kort vara aktuella för någon av regionens klubbar?

Ett annat löst rykte säger att Hälsinglands lightversion av Petter Hansson, alltså Andreas "Mygget" Karlsson, kan komma att lämna Trönö IF för spel i någon Gästrikeklubb. Han har tidigare under året synts till på en del av KBK:s träningar och på ryktesvägar har uppgifter som säger att han är het på marknaden nått bloggens silly season-redaktion. Vi kommer med spänning att följa utvecklingen där.

 

Ante Karlsson, tidigare lagkamrat med Hansson 




Kommentarer
Postat av: Roger Ljung

Då det kommit till min klients kännedom att att det spekuleras om vilket lag han ska representera under nästkommande säsong känner han sig illa tvungen att via detta pressmeddelande dementera vissa felaktiga uppgifter som dessvärre har läckt ut. För det första poängterar Karlsson å det grövsta att en flytt ifrån sitt kära Trönö INTE är aktuellt. Karlsson trivs utmärkt i Trönö och blir spel för någon annan klubb aktuellt så kommer han då att dubblera i mån av tid. För det andra så har Karlsson aldrig, hur konstigt det än må låta, kamperat ihop med Petter Hansson. Däremot påpekar Karlsson att "dörren inte är stängd" och skulle Hanssons arbetsgivare vara intresserad av Karlssons tjänster finns det alltid tid för en dialog.



//Andreas Karlsson genom Roger Ljung, spelaragent och nationalhjälte

2008-11-18 @ 23:09:18
URL: http://charliebullit.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0