Ge oss en sång!

Onsdag förmiddag och ledig från skolan idag. Riktigt skönt det och för en gång skull har jag inte en massa saker som behöver fixas heller. Har faktiskt varit en hel del att stå i på sista tiden men idag är det lugnet som råder. Har precis avnjutit frukosten och kikar på Eurotalk på nätet. Som alltid ett strålande program, så mycket bättre än alla de studioprogram om fotboll (till exempel Fotbollskanalen) som finns på tv. Men vet aldrig, Svenska Fans-skrivandet kanske någon gång i framtiden ger en biljett till den studion. Men jag skulle väl i och för sig mest sitta där och vara otydlig med min grötiga småländska :)

Såg precis i GD att Mackan Olofsson har skrivit på för Mariehamn i den finska förstaligan. Bara att gratulera! :)
Synd dock att man inte längre kommer ha någon att diskutera fotboll mer ingående med i kaffeterian under rasterna framöver.

Tränade med IK Sätra igår faktiskt. Finns dock inte mycket mer att säga just nu än att det var en rolig träning där det gick ganska bra för egen del. Trevligt bemött blev jag också, kände mig riktigt välkommen. Blir träning med dem på tisdag igen, men imorgon är det KBK-träning som gäller igen.

Vad åsyftar rubriken på då? Jo, det är nämligen sittning ikväll (Herrmiddagen) på kåren och det har börjat gå rykten om att Klacken kommer att vara där. Den så omtalade samlingen människor som i våras stod för en beryktad insats på en annan sittning. Återstår att se om Klacken lever upp till förväntningarna eller om man ligger lågt den här gången. Uppgifter säger faktiskt att Klackens eventuella närvaro på kvällens sittning inte uppskattas av alla i arrangörsstaben.

Men "Pallet" ge oss en sång... :)



Kommentarer
Postat av: Linda

ligger lågt?!! haha.. det är väl inget ni är känd för på sittningar eller;)

2008-11-14 @ 09:36:15
URL: http://lindanordquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0