Ge mig en högerfot

Ja precis det är min önskan (även om jag redan har en) och då inte vilken som helst, utan Juninho Pernambucanos högerfot. Spenderade gårdagskvällen framför tv:n och hade en Champions League-kväll för mig själv, riktigt trevligt faktiskt. Fiorentina-Lyon var matchen som bevittnades och framförallt första halvlek var så pass bra att det lyfte hela kvällen. Nördigt tänker nog många, men gillar man fotboll var det en fröjd att ligga framför tv:n när framförallt Lyon bjöd på grym fotboll. Juninhos högerfot är för övrigt ett fenomen i sig och hans bollträff måste vara sänd av Gud. Bästa frisparksskytten jag har skådat och hans bollbanor är helt sjuka. Fotbollsgodis på hög nivå! 

   

http://www.youtube.com/watch?v=ryvACqRp5p4

. . . . .

Har tidigare förstått att en del läsare tycker att det är för mycket fotboll här. Det är det säkert, men då kan man vända på det hela och se det så här: Var glada att jag inte lägger in ens i närheten av allt som jag faktiskt skriver om fotboll privat (alltså inte med Svenska Fans och liknande inkluderat) här i bloggen. Kör nämligen en slags fotbollsblogg för egen del vid sidan av och har sedan jag drog igång igen i höstas hittills fått ihop 59 A4-sidor (enligt Word) med texter och bilder enbart om fotboll. Det ni, det är ungefär lika mycket som min C-uppsats ska vara på :)

. . . . .

Förlåt "Mygget" för att jag glömde att höra av mig angående fotbollen igår. Uselt av mig, jag är en usel människa.

. . . . .

En underbar människa är däremot den här lille farbrorn:
http://www.youtube.com/watch?v=FIqstLlPiaY&feature=related

Blir glad varje gång jag tittar på den videon :)

. . . . .

Egentligen har jag inget nytt att komma med här i bloggen för tillfället.
Gårdagen innehöll inte mycket mer än ett besök på högskolan där jag ägnade mig åt att förbannas över de sega datorerna och skriva ut artiklar till uppsatsen. Därefter ägnade jag tid hemma åt att fixa mer material till uppsatsskrivande, så känner mig ganska flitig.

Så här även onsdagen sett ut hittills. Letar material och fixar med lite annat skolarbete men tog en paus för lite bloggande och lunch nu. Snart tillbaka till arbetet dock. Så att jag med gott samvete kan se fram emot lite mys framåt dagen och runda av på sedvanligt manér med CL-fotboll, kaffe och FM framåt natten :)

. . . . .

God damn you're beautiful to me...




Kommentarer
Postat av: Gunnar Blå

Usel var ordet.



Väl mött Gunnar Blå

2008-11-26 @ 18:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0