Flitigt leverne

De första dagarna under den här veckan har gått i flitighetens tecken. Eller vad sägs om följande?

Skola i måndags och seminarium i mediekursen. Vi skulle gå igenom de PM:en vi har skrivit om våra kommande uppsatser. Vi skulle beskriva i PM:en hur vi tänker gå till väga, vad vi har för frågeställning, vilka metoder vi ska använda oss av under skrivandets gång, vilken litteratur vi ska ta del av och så vidare. Inte allt för upphetsande med andra ord. Men fick bra kritik på mitt PM, vilket långt ifrån var väntat då jag fick sno ihop tre A4-sidor på någon timme i onsdags efter att ha fått reda på att det skulle in senast klockan 18 den kvällen.

Hursomhelst ska det bli ganska intressant att skriva uppsats. Ska skriva om hur fotbollshuliganismen visas upp i medierna av sportjournalistiken. Exakt frågeställning har jag ingen än men det kommer.

Gson och jag begav oss sen till affären för att införskaffa lite mat. Utanför affären fick vi skratta åt en mamma som kom släpande på sin son - i en pulka på asfalten som var snöfri den här dagen. Inget vidare pulkaföre konstaterade vi och fortsatte hemåt.

Vi fick förresten en ny polare där utanför affären i form av en gullig hund. Busig och lekfull stod jycken bunden vid entrén och vi kunde inte låta bli att klappa och leka med den en stund. Trevlig bekantskap det. Tog en bild på den lilla rackaren också men har inte lagt in den tyvärr.

Avslutade dagen med att sammanfatta den föregående Milanveckan:
http://www.svenskafans.com/italien/milan/artikel.asp?id=263300

Söderström, chefen för Italien-sektionen, hörde av sig direkt och kom med lite glädjande beröm. Fick även erbjudande att skriva denna veckas omgångskrönika för hela Italien-sidan. Kul det, alltid roligt med lite publicitet.





Även under tisdagen stod skola på schemat. Specialpedagogik och ganska intressant föreläsning, lite grupparbete efter det och en lunch på skolan. Därefter var jag nästintill överseriös när det gällde städning. Tog tag i det på allvar och tvättade, diskade, svabbade golv, dammsög, dammade och städade badrummet. Inte illa det måste jag säga.

Därefter blev det också ett bra träningspass på kvällen. Jag, Gson och Andy tränade på riktigt flitigt på Hulkboden och kunde vara nöjda med oss själva efteråt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0