"Vad har du för liv då?"

Äntligen tillbaka i bloggvärlden igen efter nästan en veckas frånvaro. Äntligen enligt mig själv i alla fall då det är en massa skolarbete som har hållit mig borta. Skönt att vara klar nu. Måste passa på att berömma mig själv och det rejält. Har faktiskt överraskat positivt den här veckan och för en gång skull orkat ta tag i pluggandet på allvar. Gjorde förvisso en felprioritering men tack vare den har jag i princip sommarlov redan. Satte mig för att bli klar med alla skrivuppgifter till kursportföljen före rapporten av någon anledning. Lite dumt då rapporten skulle vara inne senast 24.00 igår och de övriga grejerna ska vara klara i början av juni. Men hursomhelst, när jag väl hade dragit igång med de andra uppgifterna gav jag mig fan på att bli klar med dem innan jag började med rapporten. Sagt och gjort, slet som ett djur fram till igår med allt annat än just rapporten. För att sedan fixa rapporten på en dag. Satt med den till tjugo i tre i natt. Äntligen klar :)

Men ärligt talat, var rapporten så mycket att oroa sig för? Tycker alla man har pratat med om den har varit så stressade och nervösa. Varför förstår jag inte riktigt. Måste säga att jag tycker att den var ganska enkel. Peace of cake. Bara för det får jag väl ett risigt betyg på den...

. . . . . .

Skönt att vara "fri" från skolarbetet just nu. Då sitter man här, allt är som vanligt igen och jag tjatar lite med Brännström på msn. Som det ska vara med andra ord. Tvätta, städa och handla står det på schemat för eftermiddagen. Allt sånt har försummats till förmån för skolan. Så ser inte för roligt ut här, men vad gör det?

. . . . . .

Har inte hänt mycket av värde att berätta under de senaste dagarna. Däremot var det en riktigt kul lördag för Sätragängets del. Det var nämligen sittning på kåren, det vill säga middag, lite dricka, underhållning följt av gardenparty. Själv var jag inte alls taggad från början men ack vad roligt det blev sen. Allt tack vare Sätragängets upptåg. Vi började med förfest hemma hos Andy under eftermiddagen och ställde upp med en grym line up i form av mig själv, Andy, tvillingbrorsan Rickard, Gson, Noa, Mirza, Raz och Mange. Väl på plats på kåren blev vi tydligen inte särskilt omtyckta. De övriga i församlingen verkade ganska stela och alldeles för lugna, något som vi vara raka motsatsen till. Är det fest så är det fest, resonerade vi och bjöd på sång, ramsor och ett allmänt glatt humör. Något som inte uppskattades i den grad vi hade trott. Det ryktas att Sätraligan inte är välkommen på nästa sittning... ;)

image64

Hittade en gammal bild, tagen för drygt ett år sen, där ni ser Andy, Mirza, Noa och mig i Manges lägenhet under på den tiden då det begav sig och han fortfarande bodde på Pinnmovägen.

Kvällens ramsor:
"Pallet, Pallet ge oss en sång!"

"Andy Cole, Andy Cole, Andy Andy Cole, get's the ball and scores a goal..."

Kvällens sms:
"Säg till idioten till vänster om dig att hålla käften"

Kvällens konversation:
Tjurig brud vid vårt bord: "Ni brukar inte gå på sittningar så ofta va?"
Jag: "Eh, nej..."
Griniga bruden igen: "Nej, det märks"
Gson: "Brukar du gå ofta då?"
Tjuriga bruden: "Ja, det är klart. Jag har minsann varit på ALLA (med betoning på just alla) sittningar. Går några gånger i månaden"
Gson: "Jaså? Men vad har du för liv då?"

Må de hata oss, blott de frukta oss
Må de hata oss, blott vi har kul :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0