Omotiverad.com

Klockan är kvart i två och jag borde verkligen sova. Praktik imorn på John Bauer, ska upp runt sju och känner mig verkligen så sjukt omotiverad så jag skulle gärna strunta i alltihop och stanna hemma. Men får väl ta mig i kragen och bege mig dit i alla fall, för att se om jag kan få ut något av det.

Känns väldigt motiverande att läsa mailet angående praktiken:
"...du ska infinna dig på John Bauergymnasiet på måndag kl 8.15" 
Man känner sig ju välkomnad med öppna armar... (obs, ironi för er som inte förstod det...).

Nej usch, omotiverad nåt så in i helvete är jag.

Noa sa nåt väldigt klokt igår kväll när vi satt hemma hos Bentzer och drack några öl. Jag påminde Noa om att det inte gick så bra för honom med pluggandet som han egentligen hade tänkt att syssla med under lördagskvällen, var på han förklarade att han helst inte ville bli påmind om det just då och konstaterade: "Ibland gäller det att kunna förtränga verkligheten." Behövs garanterat ibland. När misslyckandena drabbar en i rask takt och ingenting tycks gå ens väg. Då behöver man kunna tänka bort allt för en stund och tillåta sig att drömma sig bort i ett naivt försök att för några ögonblick intala sig att livet går som på räls.

Vore skönt att kunna förtränga verkligheten just nu. Men det går inte riktigt så enkelt som jag hade hoppats på. Morgonen närmar sig, väckarklockan ska ringa och en ny måndag ska (tyvärr) presentera sig.

Ytterligare en helg har gått och en sammanfattning är på sin plats. Men den får vänta tills imorgon. Hoppas motivationen är högre då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0