Nöjd för en gång skull

Jag brukar låta gnällig och småbitter allt som oftast men föregående veckan var faktiskt varit riktigt bra. Kan nu när den ska summeras konstatera att jag för en gång skull är nöjd med nästintill allt som veckan har fört med sig.

Ska försöka sammanfatta lite kort allt jag är nöjd med, för att inte låta överpositiv eller allt för självgod. Men lite beröm till mig själv tycker jag ändå att jag är värd ;)

Till att börja med stort beröm för att jag pluggade som en slav hela veckan för att bli klar med kursportföljen. Onödigt, kan man se det som då den egentligen inte behöver vara klar förrän i början av juni. Bara rapporten som skulle vara inne i torsdags. Vilket inte jag tänkte på från början, utan drog igång med de mindre uppgifterna först. Sen när jag väl var igång ville jag bli klar med allt först. Vilket innebar att jag fick en ynka dag över för rapportskrivandet. Men peace of cake som jag skrev här tidigare, var inte mycket att skrämma upp sig över.

Fotbollsmässigt var veckan också lyckad. Förvisso väldigt knappt med speltid mot SIF, men bättre än inget får jag väl resonera. Och därefter en riktigt bra onsdag. Spel i 90 minuter som vänsterback och kapten, en skön 2-0-seger och även en lyckosam insats för egen del. Följt av Uniteds CL-seger. Lysande :)

Saxat från Gefle Dagblad i torsdags (från Älvkarleby-KBK):
"Bäst i KBK:  Robin Eriksson och Fredrik Alfredsson."

Vet inte om vi var det, men ska passa på att vara riktigt självgod för en gång skull :)

image71

(Robin och jag på bowlingkvällen med laget tidigare i våras)


Ramlade dessutom in ett mail som höjde humöret ytterligare under veckan. Avsändaren var Italiensidans boss på Svenska Fans. Budskapet (som svar på mitt lite ursäktande mail angående en liten försening av min senaste krönika) var kort och koncist:
"Jag vet att du alltid levererar med klass. Så även nu."

http://www.svenskafans.com/italien/gliazzurri/artikel.asp?id=238176


(Riktigt skönt att vara nöjd känner jag faktiskt :P)

Torsdagen som följde efter den framgångsrika onsdagskvällen innebar slutspurten på pluggandet och rapportskrivande. 02.43 natten mot fredag packade jag ihop butiken och skickade in rapporten. Ganska nöjd med mig själv då måste jag erkänna.

När jag nu hade farten uppe ville jag inte lägga mig på latsidan under fredagen. Tvärtom blev det en minst sagt välbehövlig uppröjning här. Storstädning, tvättning och diskning modell effektivare tog jag mig för, något som alltså i allra högsta grad behövdes. Så skönt att kunna blicka ut över en ren och fin lägenhet, har inte kunnat göra det på ett par veckor. Avslutningsvis en lugn kväll framför tv:n och med lite Fifa som avrundning på "jobbveckan".



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0