Helgsammanfattning

Tog mig trots allt ur sängen strax före sju i morse och sitter här nu under en rast på John Bauer och bloggar. Har faktiskt varit en bra start hittills här. I och för sig gör jag inget direkt vettigt än, men de verkar trevliga och har tagit emot mig på ett bra sätt. Att medieläraren som jag kommer att spendera mest tid med är ur-AIK;are, går runt i AIK-tröja och har en stor AIK-flagga på väggen i sitt rum gör inte så mycket ;) Men han verkar inte gilla MFF... :P

. . . . . . .

Har efter cirka 3,5 timmes sömn hittills under dagen kunnat konstatera att det där med att sova nog är överskattat. Men tröttheten lär väl komma över mig så det bara sjunger om det senare. Får hälla i mig kaffe och hoppas på att kunna förtränga verkligheten...

. . . . . . .

Sitter och lyssnar på Springsteen på Youtube. Så kung han är alltså, helt överlägsen.

http://www.youtube.com/watch?v=BEkyaoPdar8

. . . . . . .

Har varit ytterligare en helg som har passerat i en svindlande fart. Tiden går för fort just nu, man hinner ju knappt med sig själv och än mindre allt man borde göra. Vore skönt om man fick lite andrum för att stanna upp och andas lite. Själv skulle jag dessutom gärna vrida tillbaka tiden med tre månader och ändra på en del saker som inte har blivit som jag hade hoppats...

. . . . . . .

Helgen då, vad har hänt? Jo, den inleddes med seriepremiär i fyran mot Kungsgården i fredags kväll. Korsnäsvallen var spelplatsen och vi tog en stabil 4-2-seger. Skönt det, alltid kul med en bra start på säsongen. För egen del blev det tyvärr bänken i 90 minuter vilket drog ner mitt humör kraftigt trots vinsten. Men det är bara att bita ihop ju, säsongen är lång och det är trots allt viktigast att laget vinner.

Tankarna fanns på att hoppa över Bentzers och Robins festerbjudande och dra hem för att tjura lite i min ensamhet men lite tjat från de två och ett mess från en speciell person gjorde att jag ändrade mig. Och tur var väl det får man faktiskt säga. För förfest hos Bentzer blir aldrig fel, inte med KBK-grabbarna. Vi var ett bra gäng där och hade riktigt kul. Vi var ju dessutom värda att få fira lite efter två segrar på två dagar.

Tyvärr blev utekvällen inte lika rolig. I stället avslutades det med onödigt tjafs och meningslösa hårda ord. Man ska inte bråka med någon som betyder så mycket, men kanske är det just för att personen i fråga är så betydelsefull för mig som vi började bråka. Skönt att det hela redde upp sig under lördagen i alla fall, annars hade helgen lämnat en bitter eftersmak.

. . . . . . .

Lördagen blev bra, mycket tack vare att alla reddes ut. Efter det kändes hela dagen enklare och vad passade då bättre än att umgås med Bentzer och Robin igen? :) I sällskap med de två samt Noa begav jag mig till Måsberget för att kika på Brynäs-Frej i tvåan. Ingen höjdarmatch men hamburgaren smakade bra :) Därefter drog vi till Interpool, käkade gott (fläskfilén satt inte fel) och kollade lite hockey. Sen hem till Bentzers lägenhet, lite ölande och allmänt skitsnackande. En trevlig kväll som för Bentzer och Robin fortsatte på Slick medan Noa och jag tog bussen hem strax före ett.

. . . . . . .

Avslutningen på helgen kan jag inte klaga på. En riktig slöar- och fotbollssöndag som blev bättre än man hade vågat hoppas på. Äntligen en derbyseger för Milan, så skönt att skjuta upp Inters guldfest och ta lite revansch för en annars kass säsong. Den vinsten följdes upp av 3-0 för MFF mot Örebro och därmed var min söndag räddad.


image55


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0