Grillpremiär

Blev en trevlig helg bortsett från fotbollen. Såväl fredagskvällen som lördagskvällen spenderades i bra sällskap och även söndagen innehöll socialiserande med människor av hög klass. Först matchen då mot Sjötull i fredags, sedan slöar- och myskväll med godisätande och filmtittande. Trevligt att spendera tiden med en betydande person. Synd att klaga då :)
                             
   image57                        image59

Efter lite välbehövlig sömn (praktiken förra veckan slet faktiskt på en) vaknade man till liv för en strålande lördag. Solen sken, termometern visade på en önskvärd temperatur och givetvis fanns det inget annat att göra än att bege sig upp till Noas balkong för lite solande.

Väl sittande där ringer telefonen. Ett par minuter senare är en grillkväll med en riktig stjärnduo (Robin och Bentzer förstås) uppstyrd. Riktigt lyckad kväll blev det sedan. Drog in till Bentzer framåt sextiden och väl där slog vi oss på grässlänten utanför.  Suveränt väder, god mat och ett gott gäng - synd och klaga även under lördagskvällen med andra ord :) Även Christian anslöt sig till gänget och bjöd på några fina citat under kvällens gång.

"Affe kan man väl aldrig bli arg på heller. Goare person går inte att hitta" - tack Christian :)

"Nån idiot har ställt chipspåsen åt fel håll" - Christian igen när han tog tag i chipspåsen, i fel ände, och alla chips åkte ut. Men självklart var det inte hans fel...

Hanna och Johanna kom förbi en sväng de också. Hanna passade på att sno kaptensbindeln (som Bentzer förövrigt hade snott hem från mig efter senaste b-lagsmatchen) och utan att hon tänkte på det följde bindeln med ut på Slick senare under aftonen. Inte alla kaptensbindlar som varit med ute på krogen :)

För egen del avrundades kvällen med en öl nere på stan tillsammans med Christian innan det blev en nattlig promenad hemåt på egen hand till Sätra. Trivsam avslutning på en bra dag.

image60

Stjärnan :)

Söndag sen då och ett givet samtal från Bentzer. Lunch förstås, Nian som alltid, med honom och Robin. Det är mer regel än undantag numera. Satt fint det innan eftermiddagens eländiga fotbollsresultat förstörde lite av helhetsintrycket från en i övrigt lysande helg.

Lite bilder från helgen finns här:
http://alfredsson86.bilddagboken.se/p/main.html



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0