En värld full av fotboll

En värld full av liv sjunger de om i Lejongkungen-låten. Mitt liv består till en ganska stor del av fotboll som ni bloggläsare säkerligen har lagt märke till vid det här laget. Något som renderar i ytterligare ett inlägg helt i fotbollens tecken. För er icke-intresserade är det bara att sluta läsa nu och invänta nästa inlägg, det ska INTE handla bara om fotboll, jag lovar...

. . . . . . .

Fyra kvällar av fyra möjliga har gått åt till fotboll hittills den här veckan. Träning i måndags, match i tisdags med a-laget, match i onsdags med b-laget följt av CL.-finalen och träning igår. Skönt med vila idag faktiskt.


image65image66Bäst att börja från början då. Måndagsträningen var inte mycket att orda om, mest förberedande inför tisdagens a-lagsmatch bara. Då gästade vi nämligen Jernvallen och Sandvikens IF 2. En på förhand tuff match, men samtidigt hade vi höga förhoppningar om poäng. KBK ställde för dagen upp med Parre - Pär, Petta, Olovsson, Danne S - Mange, Admir, Jimmy, Basse - Robin, Mossberg. Bänken således återigen för egen del. Det blev som vi hade förutspått en svår och jämn match där båda lagen stod upp bra och ville spela fotboll. Vi lyckades tämligen väl med våra försök att rulla boll och skapade också en del chanser. Närmast var Robin "Rooney" Eriksson som i en duell med målvakten stötte bollen över från några meter. Ytterst nära där och sammanfattningsvis var vi närmast segern även om SIF också hade en del chanser. En poäng var godkänt men några poäng fler än de fem vi har efter fyra matcher borde vi ha kunnat skrapa ihop.

Bäst i KBK för dagen var enligt uppgifterna i tidningen Södergren på vänsterbacksplatsen och Basse som ytter/anfallare. På hemsidan fick Mange också välförtjänt beröm samtidigt som Admirs hårda jobb ska påpekas. För egen del blev det en kort inhopp i slutminuterna. Hann varken göra bort mig eller utmärka mig positivt. Får väl säga att det var ett taktiskt byte, ut med offensive Jim och in med defensive Affe. Vi var ju tillbakatryckta och orken tröt, jag gick in och spelade 0-0 så får väl säga att det var lyckat ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0