Humöret är inte på topp...

Humöret hade som sagt gått upp igen efter tisdagens grinighet och det mesta kändes bra inför gårdagskvällens match mot Årsunda i fyran. Hade också hyfsade förhoppningar om speltid så motivationen var det inget fel på. Är av den åsikten att man ska vara professionell nog att förbereda sig och ladda ordentligt även om en bänkplats väntar. Gäller ju att vara redo om det blir inhopp i alla fall.

En strålande kväll var det med solsken, värme och tre nya poäng via en 2-1-seger. Men fick man någon speltid då? Nej, givetvis inte. Andra matchen på en vecka som för min del spenderades på bänken. Kanske inte ska gnälla, men får jag inte spela i en match som den igår (med tanke på de bytena som vi gjorde) så lär jag väl aldrig få spela mer... 

Måste trots min negativa inställning passa på att berömma Pär J och Brännström för deras försvarsspel igår. Bäst på plan den duon. Kul också att se Sams hårda jobb och slit och att han dessutom blev målskytt.

En bra kväll för många som sagt, men väldigt dryg för egen del. Svårt att glädjas över en trepoängare när man inte kan känna sig delaktig alls. Visst, den här veckan har gett oss sex viktiga poäng och verkligen satt skutan på rätt kurs igen. Men jag kan ju ärligt säga att jag inte känner mig bidragande till den framgången. 

Motivationen är lika med noll just nu. Tyvärr.

. . . . . .

Efter en ensam fredagskväll som spenderades åt att vara på dåligt humör såg jag åtminstone fram emot en bra lördag när jag (fortfarande på dåligt humör förvisso) tog mig ur sängen i morse. Den förhoppningen grusades dock några timmar senare, åtminstone delvis. Blir i och för sig EM-premiär med grabbgänget som planerat men därefter ändrades de på förhand fixade planerna. Surt det. Men det är väl som vanligt egentligen, att man alltid är ett reservalternativ oavsett om det gäller fotbollen eller något annat...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0