Låååång dag

Har varit en väldigt lång jobbardag. Norra Öland hela dagen för mig, åkte hemifrån 09.00 och var hemma strax före 21. Men har flutit på som det skulle. Massa att göra bara. Golfreportage, beachvolleyboll, fotboll och som avslutning en löpartävling. Minst sagt fullt upp.

Trivs dock ypperligt med jobbet även om det är stressigt och mycket att göra ibland. Kul är det och skönt med lite variation, ibland grymt mycket på schemat och ibland lugnt. Som igår. Avslutningen på den "vanliga" jobbarveckan gick i lugnets tecken. Hela redaktionen andades glad stämning och alla var nöjda :)

Vi passade på att "fira" med glasstårta och bara vara på bra humör för att helgen närmade sig. Skönt med såna eftermiddagar när vi är tidigt ute med materialetet till morgondagens tidning och inte behöver stressa. Bra jobbat av oss :)

Ett riktigt gott gäng är vi faktiskt. Anna och Lina bildade en mobbarpakt mot mig, Viktor fortsatte leverera sköna citat och klockrena kommentarer, Axel snackade vitt och brett med sin boråsdialekt, Malin tjabbade liksom de övriga damerna med mig och jag var bara snäll som alltid :) 

Kvällen blev sedan lugn för mig, med tanke på hur mycket jobb som väntade idag. En positiv överraskning var att jag hamnade hos Jonas (eller ja, vi i lantisgänget hamnade på hans altan, han själv är på Gotland) för lite skitsnackande och ett måttligt intag av öl. Var inte alls tänkt så men satt och satt och snackade med Ronja (tidigare utsedd till dagens tönt här, ber om ursäkt :P) på msn och när hon meddelade sina planer på att dra ut hit hakade jag också på. Precis som på redaktionen skulle jag säga att vi i kompisgänget är en härlig samling folk. Som Ronja sa, vi som har vuxit upp här ute bryr oss om varann :)


Ronja och jag


Ronja, Carlsson, Niclas

Blev en ganska kort men trevlig kväll innan sängen väntade för några timmas välbehövlig sömn. Därefter en lååång arbetsdag som ni nog har förstått. Men Öland är vackert på sommaren. Tänkte på det idag, när jag tog östra sidan hem för att undvika den värsta trafiken. Är som allra finast där, riktigt vackert så här års faktiskt. Och Kalmarsund är bedårande när man blickar ut över det på väg över Ölandsbron.



Många mil tillsammans...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0