Det rullar på

Träning igen i torsdags som vanligt med KBK och det blev en bra sådan. Hyggligt med folk, mycket spel och ganska bra fart på det hela. Brännström och jag hamnade återigen på samma lag och spelade 0-0 i vår egen skytteligatävling, således 4-3 till honom sammanlagt fortfarande. Man får väl säga att vi skötte det defensiva snarare än bidrog offensivt den här gången i ett gult lag som dominerade träningen. Gson fanns också på plats och verkar ganska sugen på att återuppta fotbollskarriären igen. En hård arbetsinsats kryddad med en del tekniska finesser stod vår käre Linköpingsvän för. Även Ante K visade upp sig och frågan är om det ligger någon sanning i de envisa ryktena som placerar Söderhamnssonen i Korsnäs BK nästa säsong. Framtiden får utvisa som man så klokt brukar påpeka.




I torsdags hade jag också den sista riktiga specialpedagogik-lektionen för i höst. Vi redovisade en uppgift om mobbning och återigen (börjar bli tjatigt :P) var vi nöjda i gruppen över vad vi hade presterat. Som avslutning på terminens grupparbete tog vi en runda in till stan och åt lunch tillsammans också, ett trevligt initiativ som mer eller mindre satte punkt för den här höstterminen.

Det rullar på nu och snart är det ju jullov. Ska jobba stenhårt med uppsatsen i ett par veckor nu innan jag åker hem till Småland över jul och nyår.

Mer fotboll som avslutning (alla jublar, förstår det) passar väl bra? NIK gjorde nämligen klart med första nyförvärvet inför 2009 igår. Något som vi på riktigt journalistmanér var snabba med att basunera ut på hemsidan ;)
http://www.nickeboik.com/fotboll/




Slut för den här gången. Lovar att återkomma med mer fotboll framöver ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0