Snart kommer änglarna att landa

Ja, nu är det verkligen jul inom kort. Lucia imorgon och utanför fönstret faller snön ner i en strid ström. Det har snöat ganska rejält här de senaste dagarna och jag måste säga att det faktiskt är ganska trevligt med ett vitt landskap runt sig just nu. Det är ju som sagt trots allt jul snart.

Helg är det också snart och veckorna fortsätter att komma och gå i en faslig fart. Bara en vecka till jag åker hem nu och jullovet lär väl gå lika snabbt det. Ibland kan det under såna här perioder, när dagarna bara rusar förbi, känna som att man inte hinner med sig själv men just nu känns det snarare som att jag får ganska mycket uträttat. Då kan det faktiskt vara okej att veckorna går fort.

. . . . . .

De senaste dagarna har spenderats med att styra med uppsatsen. Det går framåt åtminstone även om mycket arbete återstår. Har inte skrivit så mycket än men däremot hittat ganska mycket tidigare litteratur och samlat ihop en hel del bakgrundsfakta. Så det ska nog bli någorlunda vettigt när det hela är färdigt.

Träningsmässigt har det blivit ett gympass i tisdags med Gson och fotbollsträning igår. Det har varit stiltje när det gäller målskyttet för såväl Brännström som mig i vår interna tävling nu i några veckor och han leder därmed fortfarande med 4-3. Igår var det inte direkt målskyttarnas kväll heller då största delen av de många matcherna vi spelade i vår lilla fyrlagsturnering slutade 0-0. Så som back skötte man sig i alla fall bra :)

På tal om backar så har Mange ganska tydligt deklarerat att han inte vill spela ytterback kommande säsong. Vår egen allroundspecialist har fått spela i princip överallt under de senaste två åren men vill helst spela forward. Någon vidare reklam för sig själv som anfallare gjorde han dock inte igår då han av en enig jury efter träningen utsågs till kvällens målsumpare :)

. . . . . .

Jag har även hunnit med att träffa Karin en del. Myskväll i tisdags och promenad från skolan i snövädret tillsammans igår - riktigt mysigt det. Och sen hade vi en intressant diskussion i tisdags som gällde herrfotboll jämfört med damfotboll och lönerna inom fotbollen. Tänker inte dra upp alla mina argument här när det handlade om att förklara varför det inte är konstigt att löneskillnaden är så stor, men kan säga att jag vann diskussionen mot mina kära flickvän utan tvekan. För trots att du är väldigt envis så kommer du aldrig att vinna en sån debatt mot mig gumman :)

. . . . . .

Veckans favorit:
"Fredrik Alfredsson, skaffa dig en blogg och lämna Svenska Fans"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0