Juldag i vimlet

Juldagen är ju av tradition en dag då man ska ut och festa, en tradition som jag dock inte har följt särskilt ofta. Förra året var vi på väg ut minns jag men det var för mycket folk ute, för långa köer och ingen garanti på att komma in på någon av krogarna. Däremot festade vi ganska ordentligt i den bästa förfestlokal som någonsin har existerat, nämligen Kajan.

Hursomhelst, i år blev det utgång faktiskt. Något som jag egentligen inte hade tänkt. Åtminstone hade jag inte tänkt dra till Sandra (Kalmars största nöjesställe) utan var mer sugen på någon pub, ta några öl och bara snacka lite. Men det visade sig vara helt omöjligt att få med sig någon på det spåret. Precis ALLA skulle nämligen till Sandra och mitt enda alternativ förutom att haka på var att sitta här hemma och glo. Inte så roligt precis och med tanke på att man får passa på att träffa lite folk nu när man väl är hemma i Kalmar.

Och tur var det verkligen att jag hängde med. För en riktig kul kväll blev det. Först förfestades det här ute i Smålandsskogarna hemma hos Reimbertssons och det var ett minst sagt trevligt gäng som samlades där. Allt från 18- till 40-åringar satt och drack, tjatade och hade kul. Sen bar det av in till stan och Sandra och där var åldersspridningen lika stor. Var kul att träffa till exempel både Emma och hennes mamma Barbro :) Inte ofta man går ut och flera generationer befinner sig på samma uteställe.

Hann med att springa på en massa känt folk och blev en hel del pratstunder under kvällens gång innan vi återigen styrde kosan mot skogarna strax efter två.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0