Tillbaka i Gävle

Ja nu är jag, sedan i lördags, tillbaka på Pinnmovägen 8. Efter en sju timmar lång bilresa var vi (jag, mamma och pappa) äntligen framme i lördags eftermiddag och det kändes riktigt bra att vara här igen.

Blev en lugn start med fotbollstittande, god mat (mamma var ju kvar...) och slöande innan mina kära föräldrar begav sig hem mot Småland igen under söndagsförmiddagen. Eftermiddagen gick i samma spår då man återigen fick uppleva lite skön Gävlestämning när grabbgänget samlades för att kika på lite Premier League-fotboll.

Under måndagskvällen var det så dags för att kliva in på Korsnäsvallen igen. Även om jag har spelat ganska mycket hemma och gjort en del matcher i NIK-tröjan i sommar känns det kul att återigen vara tillbaka i KBK. Det är ju trots allt här jag ska slutföra säsongen och det känns inspirerande.

Har tyvärr gått riktigt dåligt nu efter uppehållet och vi har hastigt, men mindre lustigt, blivit indragna i bottenstriden. Dock har vi allt i egna händer och ska verkligen se till att reda upp det. Vi har kvar att möta de lag som ligger efter oss i tabellen så det är bara upp till oss själva att fixa ett division 4-kontrakt till nästa säsong.

Träningen i måndags såg i alla fall riktigt lovande ut. Måste säga att det var bra tempo, intensitet och inställning från samtliga som var där, något som förstås lovar gott. Att det sedan blev förlust i tisdags var riktigt tungt, men vi ska ta nya tag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0