Valborgsfirandet uteblev

Ja, eller valdes bort kanske man snarare ska skriva. Måste säga att jag nog tycker att Valborg är en fruktansvärt överskattad afton egentligen. Ytterligare en anledning/ursäkt för svenskarna att supa sig sönder och samman som Pär J konstaterade häromdan. Därmed inte sagt att valborgsfirandet kan vara roligt, tvärtom, men överskattat känns det ändå. Fast det blir väl vad man gör det till antar jag.

Hursomhelst, för egen del har kvällen blivit hellugn. Är b-lagspremiär imorgon och därefter match på fredag med a-laget som sagt, så kändes bäst att låta alkoholen vara ikväll. Lagfesten i fredags räcker för ett tag.

Dessutom var det ju Champions League-semifinal mellan Chelsea och Liverpool ikväll, en match som varken jag eller de övriga i kompisgänget här ville missa. Så efter en kort runda förbi majelden här i Sätra (svängde förbi när kvällens tilltugg var inhandlat) bänkade vi oss i Andys soffa (eller ja, kanske inte är hans när allt kommer omkring...) framför platt-tv:n och njöt av suverän fotbollsunderhållning. Vad är eldar, vårtal, grillning och alkohol jämfört riktigt bra CL-fotboll? :)

image53

. . . . . . .


Inte mycket att berätta i övrigt från veckan. Hade skola i tisdags men intet nytt på den fronten. Mer än att nästa veckas praktik har strulat till sig utav bara helvete för min del. Kunde man ju räknat ut att det skulle göra förstås, för ingenting ska ju gå bra egentligen... Åh, typiskt - för att citera Nalle Puh. Upplägget på lärarutbildningen är förövrigt värdelöst, det är vi flera som är överens om. På 1,5 år, om vi räknar från januari 2008 och framåt, har vi som läser andra året nu två veckors praktik. Två ynka veckor?! Bedrövligt. Men vad gör man, när de på högskolan vägrar inse att utbildningen är kass.

. . . . . . .

Fick kritik i tisdags av några gruppkamrater i Vi fem för att jag nämner vår klass och kanske framförallt vår grupp för lite här. Men vad finns det att skriva då? Inget nytt händer ju. Allt rullar på, lektionerna ser ut på samma sätt varje gång i princip (de är faktiskt ganska givande, men inte mycket att skriva hem om) och skandalerna lyser med sin frånvaro.

Den osynlige imponerade i och för sig senast, det var en skräll. Hade räknat med en genomklappning i klass med Milans 3-0-tapp i CL-finalen 2005 mot Liverpool men den uteblev. Höga odds på att det hela skulle fixa sig så bra.

Klassfest snackade vi om i början av terminen. Blir intressant att se om och när det i så fall blir av. Ser fram emot den i så fall, kanske läge för några skandaler och liknande då. För i de lugnaste vatten simmar som bekant de farligaste fiskarna, eller vad det nu är man säger. Och med lite alkohol i kroppen kanske vissa personers rätta jag kommer fram. Vem vet inte du, vem vet inte jag - för att citera Idde Schultz, höll jag på att skriva. Eller gjorde jag, men får ändra för det var ju Lisa Ekdahl som sjöng så. På tal om fiskar (i lugna vatten) och Idde Schultz, visst var det hon som sjöng om "fiskarna i havet, och fåglarna på taken, människor i husen..."?

. . . . . . .

Känner att jag håller på att spåra ur rejält här. Börjar bli sent, kanske dags att sova. Ledigt imorn förvisso men kan ju vara skönt att få lite sömn. Blev en ganska tidig morgon idag, självvald dock för en promenad med sällskap, och jag känner att tröttheten börjar ta över.

. . . . . . .

Gick förbi dagiset här intill i förmiddags på hemvägen under promenaden och såg en dagisgrupp som satt utanför och sjöng Imse vimse spindel. Kom att tänka på hur det var när man själv var sådär liten och kämpade på för att lära sig rörelserna till den där sången. Allt var så bekymmerslöst då. Känslor, kärlek, bittra tårar, bortslagna passningar och derbyförluster existerade inte då. Allt var så mycket enklare. Lärde man sig Imse vimse spindel-sången och rörelserna så hade man fixat biffen liksom, det var inget krångel.

. . . . . . .

Nej, dags att runda av. Men snackar med Hallman som befinner sig långt, långt bort just nu. I Boston närmare bestämt, vad grabben nu skulle där och göra :) Au pair kallar han sig visst. Och trivs verkar han göra också. Det är ju skönt att höra, men det är inte utan man saknar honom en del :) Bra kille det där, något som inte minst följande kommentar från hans sida ikväll tyder på: "fan, man saknar dig ju mannen". Tack detsamma :)

. . . . . . .

Har slängt in massa bilder från lagfesten här förresten: (den den 25:e)
http://alfredsson86.bilddagboken.se/p/main.html

. . . . . . .

Läggdags nu. Gonatt.


Kommentarer
Postat av: Melinda

God kväll på dig! =) Jag har precis gjort om i min blogg, ta gärna en titt och säg vad du tycker om designen. För mycket av något, för lite? Ha en fortsatt bra natt! :)

2008-05-01 @ 01:45:17
URL: http://pindilusen.blogg.se
Postat av: Maria

Jag kan ju inte slå Danne för han har dragit till Falun för att dömma innebandy. Men jag har varit så grinig så jag förtjänar att han blir sur. =) Lycka till på matchen idag. Jag och Danne kommer och kollar imorgon!

2008-05-01 @ 11:15:16
URL: http://laodessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0