Lördag...

Ytterliggare en helg har gått och den har gått fort. Tycker tiden fullständigt springer iväg numera. Dagarna, veckorna och månaderna går. Nästan för fort, känns som att man knappt hinner med själv ibland alla gånger. Men bättre det än att ha långtråkigt och känna hur dagarna segar sig fram antar jag.

Lördagen inleddes med den korta promenaden bort till Träffens konstgräsplan, för övrigt i mycket vackert och glädjeframkallande vårväder, för att där bevittna Noas debut i IK Sätras tröja. Andy och jag slog följe och hade räknat med att inta rollerna som experter från sidlinjen för att analysera Noas insats in i minsta detalj. Men ack så blåsta på konfekten vi blev. Fem minuter efter matchstart strosade vi in genom Träffens grindar och vad hann vi med? Jo, att se Halmstads store son (i konkurrens med Per Gessle och kanske i viss mån Fredrik Ljungberg) röra bollen ett par gånger innan han oförklarligt gick in i väggen efter mindre än tio minuters spel. Mycket besvikna, dock inte i närheten av hur huvudpersonen själv kände sig efteråt, fick vi se honom lämna planen. Så länge varade det roliga. Men det kommer fler matcher, och vi hade ju i alla fall tur med vädret...


Resten av lördagen är inte så mycket att orda om, utan sammanfattas på kortast möjliga vis.
* Skönt att bänka sig framför tv:n efter ett par timmar ute i det fina vädret för att se MIF besegra Brynäs i kvalserien med 3-2. Mot elitserien för pågarna J (nu blir jag väl lynchad av mina Gävlevänner)

* Total slöar-lördag även efter hockeyn. Kikade som vanligt lite fotboll, käkade och spenderade dagen/kvällen till stor del helt på egen hand. Skönt det med ibland, till skillnad från ensamhetskänslan som fredagskvällen förde med sig var den här ensamheten ganska trivsam.

* Noa hade delvis smält sin tunga Sätra-debut och kikade förbi framåt niosnåret. Blev mer fotbollstittande och snack, som vanligt. Därefter drog vi in till honom och avslutade kvällen med massa tv-zappande (HBK-fanatikern har skaffat boxer nu för att kunna ha säsongskortet och se alla allsvenska matcher, vilket innebär att han första månaden har mellan 400-500 kanaler) och Morgan Pålsson-tittande på youtube. Morgan hade för övrigt namnsdag i fredags om jag inte missminner mig.

* Läggdags strax efter tolv och dags att börja ladda för söndagens match. Dessutom dags att ställa om klockan.


Snart dags för en söndagssammanfattning...


Trackback
RSS 2.0