Kaffe och hockey

Så har kvällen sett ut för min och min kära mors del. Har nämligen morsan på besök här uppe och kvällen har spenderats framför tv:n med flera koppar kaffe och en rafflande hockeyfinal mellan Linköping och HV. Givetvis känner vi smålänningar oss nöjda nu, även om jag måste erkänna att det precis som i fotbollen är Malmö som gäller i första hand för min del. Men ett SM-guld värmer ändå den småländska själen lite, tillsammans med kaffet förstås.

. . . . . . .

En som däremot inte verkar vara nöjd nu är min käre lagkamrat Pär Johansson. Direkt efter HV:s segermål ramlade följande mess in i inkorgen.
"Då var det avgjort, smutsig hockey tar över elitserien med Lance Ward i spetsen. En till busliga i Europa. Tragiskt är det enda ord jag kommer på."
Svarade PJ och passade på att låta lite nöjd, var på ytterligare ett bittert mess från en för tillfället bitter människa inkom.

"Jag förstår att du tycker att det är bra när ett spelförstörande lag vinner. den här vinsten är lika bra för svensk hockey som Greklands EM-vinst var för europeisk fotboll".

Skönt att få ta del av kapten Johanssons bitterhet ibland :)

. . . . . . .

Inte mycket nytt från veckan. "Vi fem" höll i seminariet, eller delar av det, igår och gjorde det faktiskt riktigt bra. Fick beröm av läraren som uppenbarligen var mycket nöjd med oss.

Börjat ändra lite namn inom vår grupp förresten. Miss Koskenkorva lever inte riktigt upp till de klassiska fördomarna om finländarna och kommer därför att byta namn. Frågan är bara till vad. Vi var inne lite på Snövit och de sju dvärgarna-tema i vår grupp och i så fall blir det nog Kloker för hennes del :) Både äldst och smartast i gruppen, så det passar. Själv vet jag inte riktigt vad jag i så fall ska heta. Diana däremot får vara både Glader och Toker, hon kommer alltid med sköna kommentarer och är alltid glad :)

Dök upp en solklar kandidat till att vara Butter i torsdags också. Vissa kan verkligen se ut som att de både har sålt smöret och förlorat pengarna... Klass-Jesus klev också fram och tog på sig en roll som någon som verkligen stod över oss andra (i sina egna ögon alltså). Kul kille det...

. . . . . . . 

Lite underhållande är det faktiskt att Södergren har lyckats beställa mobilt bredband i sömnen. Det är inte alla som har gjort faktiskt :)

. . . . . . . 

Några citat från den gångna veckan:
"Jag åt ett rått ägg på nollningen första året"
"Va? Ett råttägg? Jag visste inte att råttor la ägg?"

* * *

"Det är så bra spelat så jag får stånd"

* * *

"Han har varit snäppet bättre än en läskback"

. . . . . . .

Bittre kapten Johansson ringde nyss. Fint att höra från honom igen :) Tillbaka från knäskadan förresten, bra för oss det. Tur att det inte var värre. Imorgon tar vi nya tag mot Arbrå BK hemma på Korsnäsvallen. Dags att börja ladda för den matchen nu och sova gott. Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0