Dagen efter

Var inte så mycket dagen efter när det gällde hur jag mådde i lördags när jag jobbigt tidigt (07.15) vaknade upp på soffan hos Bentzer. Hade inte druckit allt för mycket under fredagskvällen även om det blev en del festande (för första gången på två månader faktiskt) och brukar klara mig bra, så slapp må dåligt. Men dagen efter en riktigt kunglig KBK-kväll var det i alla fall.

Beslutade mig för att tidigt lämna Bentzers lägenhet (för lat för att städa var jag, det bör nog erkännas) och tog bussen ut till Sätra för att hinna vara hemma i ett par timmar. Därefter var det stan som gällde igen för lunch med nämnde Bentzer och fredagskvällens stjärna, Robin E (bilden). En riktigt lysande trio gled därmed in och slog sig ner på Nian runt halv ett-tiden. För egen del är det nästan alltid lasagnen där som gäller och så även den här gången. Något som visade sig vara ett bra val då den som vanligt smakade riktigt gott.


image50

Efter ätandet och lite tippande begav vi oss hem till Bentzers lägenhet återigen. Där stod Chelsea-Manchester United, godis och chips på schemat. En helt okej lördagseftermiddag det :)

För andra gången den här dagen tog jag mig sedan hem till Sätra. Nu till fots då det underbara vädret inbjöd till en promenad genom Boulognern. Strålande solsken och riktig vårvärme var inte direkt fel om man säger så. Att mina nya skor ännu inte är ingångna och därför ger mig värk i fötterna varje gång jag använder dem kunde jag lätt köpa då promenaden verkligen var värd att gå.

image51


Blev ingen lång vistelse hemma innan det på nytt var dags att ta bussen in till stan. Bentzer och Robin stod återigen för sällskapet då vi besökte Interpol och Bentzers lägenhet (för hundrade gången under helgen typ...) för lite hockeytittande i form av Stanley Cup och för mer allmänt snackande. Som om vi inte redan fått nog av det under helgen :)


Satte mig på bussen hem vid 23.20 och var på väg från Sätra Centrum till min lägenhet när det visade sig att jag hade en väldig tur den här kvällen. Fler än jag var nämligen på väg hemåt i kvällsmörkret (en väldigt speciell och betydande person) och då tajmningen var perfekt så blev det turligt nog en mysig promenad och avslutning på lördagskvällen i bra sällskap, samt ett lika mysigt och trevligt uppvaknande på söndagsmorgonen. Ibland har man turen med sig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0